marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper, numit de revista People cel mai sexy barbat din lume in 2011. Vezi ce alti actori sunt in top

Unul din cei mai solicitati actori ai momentului, Bradley Cooper, are inca un motiv de bucurie: revista People l-a numit cel mai sexy barbat din lume in 2011.

Bradley Cooper, numit de revista People cel mai sexy barbat din lume in 2011. Vezi ce alti actori sunt in top

VEZI AICI GALERIE FOTO CU TOPUL CELOR MAI SEXY BARBATI DIN 2011

 

Dupa ce a avut cel mai incarcat an din cariera sa, cucerind pe rand box-office cu comedia Marea mahmureala 2 si thriller-ul Dincolo de limite, in care i-a fost coleg de platou chiar idolul sau, Robert De Niro, acesta a intrat pe lista celor mai solicitati actori de la Hollywood.

 

Ochii sai albastri si carliontii blonzi au cucerit definitiv milioane de femei din lumea intreaga, iar dupa ce a aparut in cele doua comedii The Hangover, Cooper a devenit rapid unul din cei mai doriti barbati din lume.

 

La aflarea vestii, actorul de 36 de ani, s-a simtit flatat: "Este extraordinar ca un tip care nu arata deloc ca un fotomodel sa primeasca acest titlu. Adica, nu ma intelege gresit, cred ca arat destul de bine, dar nu ma asteptam la acest titlu" a spus pentru People starul american.


In acest moment, Bradley Cooper este unul din cei mai doriti burlaci din lume. Dupa ce in primavara s-a despartit de Renee Zellwegger, cu care a avut o relatie de 2 ani, actorul a mai fost cuplat de presa de scandal cu diverse actrite printre care Jessica Biel si Olivia Wilde.

 

Insa, mai ales dupa ce a trecut prin momente delicate la inceputul anului, cand tatal sau a decedat, Cooper a decis sa se concentreze cel mai mult pe cariera sa, care este in plina ascensiune.

Pentru urmatorii 2 ani, Cooper are o gramada de filme in proiect, printre care si The Place Beyond the Pines (2013), in care ii are colegi pe Ryan Gosling, Eva Mendes si Ray Liotta, The Words (2012), in care va juca alaturi de Olivia Wilde, Zoe Saldana, Jeremy Irons si Dennis Quaid. In 2012 va juca rolul lui Lucifer in Paradise Lost.

 

Titul de "cel mai sexy barbat din lume" acordat de revista People are o istorie de 25 de ani, primul care a primit acest titlu a fost Mel Gibson, in 1985.

 

In anii trecuti, Ryan Reynolds (2010), Johnny Depp (2009) si Hugh Jackman (2008) au castigat acest premiu. De-a lungul timpului, Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt si Richard Gere sunt singurii barbati care au primit acest titlu de mai multe ori.

 

Sursa foto: People


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies