marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper s-ar fi despartit de modelul Irina Shayk. Ce motiv ar fi dus la ruptura, conform presei straine

Presa internationala asigura ca Irina Shayk si Bradley Cooper s-au despartit. Top modelul rus Irina Shayk si actorul american Bradley Cooper ar putea sa fi pus capat relatiei lor. Se pare ca top-modelul in varsta de 30 de ani ar fi avut o cearta cu mama actorului in timpul vacantei de Craciun.

Bradley Cooper s-ar fi despartit de modelul Irina Shayk. Ce motiv ar fi dus la ruptura, conform presei straine

Aceasta confruntare ar putea sa fi dus la destramarea acestui cuplu care a inceput sa se afiseze din aprilie 2015, relateaza ziarul spaniol ABC, care citeaza mass-media britanice.


"Acest lucru a dus la o frictiune intre Bradley si Irina pentru ca el are o relatie foarte stransa cu mama lui", au spus surse apropiate celor doi. O situatie care l-a determinat pe Cooper sa se pozitioneze de partea mamei sale, au spus sursele.

Relatia lui Cooper (41 de ani) cu mama sa, Gloria Campano, a fost intotdeauna speciala. "Au petrecut impreuna sarbatorile de Craciun, iar criza dintre top model si actor intervine intr-un moment in care ambii planuiau sa se mute impreuna.

Dupa mai multe cine discrete in restaurante luxoase din New York, Bradley Cooper si Irina Shayk si-au facut prima aparitie oficiala impreuna in mai 2015, la gala modei de la Metropolitan Museum (Met Ball).


Ultima data cand cei doi au fost vazuti impreuna a fost in ajun de Craciun cand au cinat impreuna la un hotel de lux din Malibu.


Ziarul The Sun a publicat in urma cu cateva zile ca top-modelul rus pare sa fi trecut repede peste despartirea de Cooper si ca este tot mai apropiata de manechinul Stephen James impreuna cu care a participat la cateva campanii publicitare.

 

Sursa: Stirile PROTV


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies