marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper va fi in echipa de productie a Red Blooded American, filmul despre viata lui Lance Armstrong realizat de Warner Bros. Ce surpriza le pregateste fanilor

Bradley Cooper se pregateste pentru una dintre cele mai mari provocari din cariera, actorul nominalizat la Oscar urmand sa aiba un rol important in realizarea filmului celor de la Warner Bros. despre viata lui Lance Armstrong .

Bradley Cooper va fi in echipa de productie a Red Blooded American, filmul despre viata lui Lance Armstrong realizat de Warner Bros. Ce surpriza le pregateste fanilor

 

Presa americana a dezvaluit ca actorul va face parte din echipa care va produce filmul Red Blooded American, un film despre viata celebrului ciclist Lance Armstrong, cel care a castigat de 7 ori Turul Frantei inainte de a se descoperi ca s-a dopat pentru o lunga perioada de timp.

 

 

Dupa izbucnirea scandalului de dopaj in care este implicat ciclistul american, au fost anuntate trei pelicule care vor pune pe ecrane povestea caderii in dizgratie a lui Armstrong. Paramount si Bad Robot lucreaza impreuna la o adaptare a cartii "Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong", scrisa de Juliet Macur si publicata de Harper Collins, in timp ce Ben Foster va realiza un film care il va avea pe Ben Foster in rolul principal.

 

 

 

Productia celor de la Warner Bros. va fi regizata de Jay Roach, scenariul fiind asigurat de Scott Z. Burns, cunoscut pentru Side Effects, singurele necunoscute importante fiind legate de actorii care vor interpreta rolurile lui Lance Armstrong si a lui Tyler Hamilton, colegul de echipa care a demascat o parte din poveste.

 

Printre cei care se afla in cursa pentru unul dintre aceste doua roluri este chiar Bradley Cooper care ar putea sa aiba o sarcina dubla in realizarea filmului. 

 

 

Bradley Cooper a devenit celebru gratie rolului lui Will Tippin din serialul Alias, apoi s-a facut cunoscut in franciza The Hangover. Una dintre cele mai importante interpretarii a fost cea din Silver Linings Playbook (2012) pentru care a si primit o nominalizare la Oscar. In prezent, actorul se pregateste pentru lansarea filmului American Hustle, urmand ca apoi sa joace in proiectul lui Cameron Crowe care este programat sa se filmeze la sfarsitul anului. 

 

 

American Hustle este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare.

 

 

Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies