marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bridesmaids nu va avea parte de o continuare. Motivul pentru care Kristen Wiig nu vrea sa se intoarca in comedia cu incasari record

Kristen Wiig a dat lovitura anul trecut cu Bridesmaids, care a devenit cea mai profitabila comedie pentru femei din istorie, cu incasari de aproape 300 de milioane de dolari. Dupa ce  saptamani intregi s-a zvonit ca actrita ar reveni intr-un sequel, astazi Wiig a declarat ca nu se va mai face nici o continuare.

Bridesmaids nu va avea parte de o continuare. Motivul pentru care Kristen Wiig nu vrea sa se intoarca in comedia cu incasari record

Kristen Wiig, care a jucat in rol principal, a scris scenariul si s-a implicat si ca producator pentru Bridesmaids a anuntat oficial ca nu intentioneaza sa mai faca o continuare. "Nu mai planuim nici o continuare. Ne-am simtit extroardinar facand acest film, dar acum e momentul sa trecem la altceva" a spus Wiig pentru E!Online.

In septembrie 2011, Jon Hamm, starul seriei Mad Men, care a avut o aparitie de senzatie in comedia Bridesmaids, a fost cel care a lansat zvonul unei posibile continuari, avand in vedere succesul neasteptat pe care l-a avut Bridesmaids. Insa, de atunci era neclar daca Wiig revine sau nu.
 

"Toata lumea este foarte ocupata acum si implicata in diverse proiecte, dar suntem deschisi si la un proiect de acest gen. Insa, eu unul, as vrea sa fiu sigur ca avem de ce sa facem acest film si sa fie la fel de bun ca si primul. In mod sigur, nu ne dorim ca oamenii sa regrete faptul ca am facut o continuare" a spus regizorul Paul Feig, cel care a fost in spatele hit-ului Bridesmaids.
 

Pe langa succesul financiar, Bridesmaids a reusit sa ii impresioneze pe critici in 2011, a intrat pe lista filmelor cu cele mai multe recenzii pozitive si a primit doua nominalizari la Globul de Aur.

In acest moment, Kristen Wiig are in plan alte  5 filme si este intens ocupata cu promovarea comediei Friends with Kids, in care joaca alaturi de Jon Hamm, Megan Fox si Maya Rudolph. In 2013, isi va imprumuta vocea pentru personajul Ruffnut din How to Train Your Dragon 2.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies