marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brooke Shields s-a transformat intr-o vampa. Vezi poze aici

Brooke Shields si-a schimbat complet look-ul pentru noul ei spectacol de pe Broadway. Pentru o seara, actrita a facut parte din ciudata familie Adams.

Brooke Shields s-a transformat intr-o vampa. Vezi poze aici

Ea a jucat rolul Morticiei intr-un spectacol adaptat pentru Broadway, "The Addams Family".  Intr-o rochie violet inchis spre negru si cu un decolteu generos, machiata strident si cu parul negru, Shields a avut una dintre cele mai neobisnuite aparitii.

Tema musicalului este putin schimbata fata de ceea ce s-a jucat pana acum: aici, povestea se concentreaza pe micuta Wednesday Addams si transformarea ei intr-o femeie frumoasa  care se indragosteste de un tanar dragut, ce provine dintr-o familie respectabila. Dar cand parintii acesteia afla ca isi doreste sa iasa cu un baiat dintr-o familie normala, ei se opun deciziei lui Wednesday.

In ultima perioada, actrita si-a indreptat atentia mai mult spectacolelor de pe Broadway. Shields, care este casatorita cu unul din producatorii serialului "Anturaj", Chris Henchy, a fost premiata la gala Inside Broadway's 2011 Broadway Beacon Award pentru contributia acesteia adusa pe scena, dar si pe marile ecrane.

Anul acesta, o puteti vedea in comedia Chalet Girl, alaturi de Ed Wistwick.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies