marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis a devenit tata pentru a patra oara. Vezi ce nume a primit copilul

Actorul american Bruce Willis a devenit tata pentru a patra oara, dupa ce a doua sotie a sa, Emma Heming, a nascut, duminica, o fetita. Informatia a fost confirmata de agentul de presa al actorului.

Bruce Willis a devenit tata pentru a patra oara. Vezi ce nume a primit copilul

Emma Heming, in varsta de 33 de ani, a nascut o fetita - care a primit numele Mabel Ray - intr-o clinica din Los Angeles. Bebelusul a avut la nastere greutatea de 4,1 kilograme, informeaza contactmusic.com
Bruce Willis, in varsta de 57 de ani, si Emma Heming s-au casatorit in martie 2009.

 


Bruce Willis si prima lui sotie, actrita americana Demi Moore, au fost casatoriti intre anii 1987 si 2000 si au impreuna trei fiice: Rummer, nascuta pe 16 august 1988, Scout LaRue, nascuta pe 20 iulie 1991, si Tallulah Belle, nascuta pe 3 februarie 1994.
 

Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David".

 


Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul". Actorul american a putut fi vazut de curand in filmul de actiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", de Sylvester Stallone.


Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies