marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis: actorul si-a pierdut partial auzul in timp ce filma o scena din seria Die Hard

Actorul american Bruce Willis si-a pierdut partial auzul, dupa ce a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmarile pentru seria "Greu de ucis/ Die Hard", a spus fiica cea mare a vedetei, Rumer, citata de contactmusic.com.

Bruce Willis: actorul si-a pierdut partial auzul in timp ce filma o scena din seria Die Hard

 

Actrita Rumer Willis l-a aparat pe tatal ei de criticile care au aparut in presa privind prestatia "ciudata" a acestuia in diferite interviuri. Astfel, ea a dezvaluit ca starul seriei de succes "Greu de ucis" nu mai aude foarte bine intrebarile care ii sunt adresate de moderatori.


 

Rumer, care este fiica cea mare a actorului Bruce Willis din relatia sa cu fosta sotie Demi Moore, a explicat: "Cred ca o parte din problemele sale din interviuri sunt cauzate de faptul ca nu aude foarte bine... el a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmarile pentru «Greu de ucis»,asadar si-a pierdut partial auzul".


Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul". Actorul american a putut fi vazut, de curand, in filmul de actiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", de Sylvester Stallone. In aceasta perioada, poate fi vazut si in cinematografele din Romania in filmul RED 2.

 



Modifică setările cookies