marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis: actorul s-a facut de ras in timp ce promova Die Hard 5 in Londra, interviul dezastruos care i-a enervat pe fanii starului

Bruce Willis a fost invitat la BBC in cadrul emisiunii The One Show, unde si-a promovat noul film, A Good Day to Die Hard, al cincilea film din seria Greu de ucis. Insa, fanii au fost total dezamagiti de prestatia actorului si numesc interviul unul "catastrofal".

Bruce Willis: actorul s-a facut de ras in timp ce promova Die Hard 5 in Londra, interviul dezastruos care i-a enervat pe fanii starului

Actorul de 57 de ani a fost intrebat de gazdele emisiunii daca se va face si Greu de ucis 6, iar starul a confirmat. Imediat dupa asta, Willis a facut niste comentarii bizare legate de titlul celui de-al 5-lea film din serie.

 

"Stati sa va intreb, voua nu vi se pare ciudat tilul, ati fost confuzi, nu? Nu prea inteleg. Este o zi buna sa mori greu? Nu, inca ma mai gandesc. Este un titlu dificil.  Este ca si cum: Fa-ti un sandis si hai sa mergem la cumparaturi, apoi fii greu de ucis. Nu prea are sens". au fost comentariile bizare ale starului, care parea dornic sa critice filmul si nu sa-l laude, comenteaza cei de la Daily Mail. Actorul a incercat sa faca o gluma, insa se pare ca fanii acestuia nu au inteles-o si nici nu s-au amuzat.
 


Fanii britanici ai actorului s-au revoltat si au reactionat imediat pe internet: "A fost o tortura sa-l urmaresc pe Bruce Willis. Gazdele emisiunii credeau ca au un actor de la Hollywood de prima mana, insa Bruce Willis este un cretin", a fost cel mai dur comentariu postat pe Twiiter.


Un alt telespectator l-a numit pe Willis "ignorant": "A fost o aparitie rusinoasa si vreau sa-i felicit pe prezentatori care au facut tot ce-au putut cu un ignorant, caruia nu i-a pasat de nimic".Altii l-au numit arogant pe actor, mai scriu cei de la Daily Mail, insa reprezentatul postului BBC a dat o declaratie in care a spus ca "ne simtitm mandri ca l-am avut ca invitat pe Bruce Willis."

 

 

 

 

Dupa emisiunea dezastru, seara, actorul a participat la premiera flmului A Good Day to Die Hard din Londra, unde si-a facut aparitia pe covorul rosu alaturi de sotia sa Emma Heming, de care actorul nu s-a dezlipit. Desi a fost mai rezervat decat in Los Angeles, unde si-a aratat afectiunea penteu sotia sa in public, actorul tot nu s-a putut abtine si a sarutat-o pe Emma chiar pe covorul rosu, sub ochii sutelor de fani. Willis a preferat sa zambeasca si nu a dat multe declaratii, vizibil stanjenit de reactiile aparute dupa interviul de la BBC. Fanii totusi au venit sa-l vada in numar mare pe star, in Leicester Square, unde a avut loc evenimentul.

 

 

 

A Good Day to Die Hard vine in Romania, in cinematografe pe 15 februarie 2013. De aceasta data, John McClane( Bruce Willis) se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum, una cu ramificatii in toata lumea, caci fiul sau biologic instrainat Jack Gennero (Jai Courtney) este prins in itele unei complicate povesti in care este implicat si un mafiot rus. Tatal si fiul fac din acest punct tot posibilul pentru a-si proteja unul altuia vietile si de a elimina pericolul care paste asupra democratiei.

 

 

McClane porneste iar intr-o misiune de salvare desfasurata in stilul sau caracteristic din care nu vor lipsi focurile de arme, bombele si adrenalina. Actiunea filmului se muta din SUA in Rusia. Personajele negative vor fi jucate de Cole Hauser si frumoasa rusoaica Yuliya Snigir.

 

John McClane implineste in 2013 25 de ani, perioada in care au fost create 5 filme din seria Die Hard (Die Hard - 1988, Die Hard 2 -1990, Die Hard With a Vengeance - 1995, Live Free of Die Hard - 2007 si A Good Day to Die Hard - 2013).

 


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies