marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis n-are rival nici dupa 25 de ani de la debutul seriei Greu de Ucis: ce incasari impresionante a facut A Good Day To Die Hard

Bruce Willis inca atrage ca un magnet fanii in salile de cinema. Al cincilea film din seria Greu de Ucis, A Good Day To Die Hard s-a lansat in acest weekend si a reusit sa faca incasari impresionante, in ciuda faptului ca a primit recenzii dezastruoase.

Bruce Willis n-are rival nici dupa 25 de ani de la debutul seriei Greu de Ucis: ce incasari impresionante a facut A Good Day To Die Hard

 

La 25 de ani de la momentul istoric in care politistul John McClane debuta pe marile ecrane in primul film Die Hard (1988), Bruce Willis demonstreaza ca inca este unul dintre cele mai mari staruri ale lumii.A Good Day to Die Hard/ Si mai greu de ucis, al cincilea film din serie, a facut incasari de 25 milioane de $ in SUA, unde a debutat pe prima pozitie in box-office, scrie Hollywood Reporter.

 

Noul film al lui Bruce Willis s-a descurcat de minune si in restul lumii, iar incasarile globale sunt in total 113 milioane de $. Criticii n-au fost impresionanti de film, ba chiar l-au numit "o gluma", insa fanii inraiti ai actorului au invadat salile de cinema pentru a vedea noile aventuri ale lui John McClane. Totusi, Si mai greu de ucis a debutat mai slab in box-office-ul american decat partea a patra care facea acum 5 ani incasari de 48 de milioane de $ in primul weekend in SUA.

 

Pe locul 2 s-a aflat comedia Identity Thief, cu incasari de 23 de milioane de dolari si pe locul 3 a debutat comedia romantice Safe Heaven cu 21.4 de milioane de $.

 

La 57 de ani, Bruce Willis este si mai greu de ucis in A Good Day To Die Hard. De aceasta data, John McClane (Bruce Willis) se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum, una cu ramificatii in toata lumea, caci fiul sau biologic instrainat Jack Gennero (Jai Courtney) este prins in itele unei complicate povesti in care este implicat si un mafiot rus.Tatal si fiul fac din acest punct tot posibilul pentru a-si proteja unul altuia vietile si de a elimina pericolul care paste asupra democratiei. McClane porneste iar intr-o misiune de salvare desfasurata in stilul sau caracteristic din care nu vor lipsi focurile de arme, bombele si adrenalina. Actiunea filmului se muta din SUA in Rusia. Personajele negative vor fi jucate de Cole Hauser si frumoasa rusoaica Yuliya Snigir.

 

A Good Day to Die Hard/ Si mai greu de ucis poate fi vazut si in cinematografele din Romania.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies