marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza in care nimeni nu-l recunoaste: ce actor celebru se afla in aceasta imagine, dar nu l-ai observat niciodata

Inainte sa devina unul din cele mai mari staruri din lume si un actor bestial in filmele de actiune, Bruce Willis a tras ani de zile din greu pentru a deveni un nume sonor in cetatea filmului. Cu an inainte de a cunoastes succesul mondial cu Die Hard, actorul era un necunoscut, care aparea ca extra in filme.

Poza in care nimeni nu-l recunoaste: ce actor celebru se afla in aceasta imagine, dar nu l-ai observat niciodata

Cu 30 de ani in urma, Bruce Willis era un necunoscut, care incerca sa dea lovitura la Hollywood, asa ca accepta orice oferta primita.


In 1982, se lansa The Verdict, un film intens apreciat, cu Paul Newmann in rol principal. Desi este un film celebru si vazut de milioane de oameni, nimeni nu si-a dat seama ca intr-o secventa scurta apare Bruce Willis. In scena in care Paul Newman isi tine una dintre pledoarii, Willis apare in sala de judecata ca martor si nu are nici o replica.

 

 

6 ani mai tarziu, dadea lovitura cu primul film din seria Die Hard, care l-a transformat intr-un adevarat star. Intre timp, Wilis a devenit un adevarat magnet pentru box-office si unul dintre cei mai apreciati actori, revista Empire numindu-l al 12-lea in topul celor mai mari 100 de staruri de filme.

 

Dupa ce a cunoscut celebritatatea datorita serialului "Maddie si David / Moonlighting" (1985), a urmat un lung sir de filme semnate de regizori apreciati precum Michael Bay ("Armageddon"), M. Night Shyamalan ("Al saselea simt/ The Sixth Sense", "Unbreakable"), Alan Rudolph ("Mortal Thoughts", "Breakfast of Champions"), Walter Hill ("Last Man Standing"), Robert Benton ("Billy Bathgate", "Nobody's Fool"), Rob Reiner ("The Story of Us"), Ed Zwick ("Stare de asediu/ The Siege"), Luc Besson ("Al cincilea element/ The Fifth Element"), Barry Levinson ("Bandits", "Panica la Hollywood/ What Just Happened"), Robert Zemeckis ("Death Becomes Her") si Robert Rodriguez ("Sin City", "Grind House") .

 

 

Bruce Willis in Die Hard                                                               Bruce Willis in 2011

Trei ani consecutiv, in perioada 1986 - 1988, Bruce Willis a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, la categoria Cel mai bun actor dintr-un serial TV, pentru rolul din "Maddie si David". A castigat acest trofeu in anul 1987 si a mai obtinut o nominalizare la aceleasi premii pentru rolul din "Jurnal de razboi/ In Country", la categoria Cel mai bun actor in rol secundar, in anul 1990. A castigat doua premii Emmy pentru rolurile din "Maddie si David", in 1985, si "Prietenii tai/ Friends", in 1994.

 

 

Pentru urmatorii 2 ani, Bruce Willis pregates 8 filme, printre care si mult asteptatele The Expendables 2, G.I. Joe: Retaliation, The Cold Light of Day si Fire with Fire.

The Expendables 2 va fi lansat si in Romania, incepand cu august 2012.

 

 

 

The Expendables 2 ( 2012)
Regizor: Simon West
Distributie: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth,Bruce Willis, Jean Claude Van Damme,  Randy Couture
Buget: 100 de milioane de dolari


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies