marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai amuzante scene ale comediei Profa rea, dar buuuna! la Lumea Pro Cinema!

“Profa rea, dar buuuna” Cameron Diaz este unul dintre invitatii speciali ai editiei din 12 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 12:45.

Cele mai amuzante scene ale comediei Profa rea, dar buuuna! la Lumea Pro Cinema!

Pina pe data de 8 iulie, cind filmul va aparea si in cinematografele din Romania, Cameron Diaz le va dezvalui telespectatorilor in interviul pe care il vor vedea la “Lumea Pro Cinema”, cum i-a fost sa lucreze alaturi de fostul ei iubit, Justin Timberlake la aceasta comedie.

Cameron Diaz ii va introduce pe telespectatorii Pro Cinema in culisele unora dintre cele mai amuzante scene ale comediei “Profa rea, dar buuuna”, cum ar fi acelea in care in care “profa” cu comportament scandalos interpretata de Diaz pipaie bustul unor colege bine dotate,  sau cele in care fumeaza droguri in fata elevilor.

 
Ca
t dureaza o sedinta de machiaj pentru un actor din “X-Men: Cei dintii” si ce superputere si-ar dori sa aiba Nicholas Holt telespectatorii vor afla de la vedetele celui mai asteptat SF al verii. January Jonesl, Jennifer Lawrence si Zoe Kravitz vor marturisi la “Lumea Pro Cinema” ce a insemnat pentru ei experienta X-Men.

 
Lars von Trier s-a facut cu siguranta remarcat la Festivalul de la Cannes, unde  a fost prezent cu ultimul sau film, “Melancholia”. Regizorul a avut o iesire antisemita scandaloasa in timpul unui eveniment de promovare si nu a scapat nepedepsit de organizatori. Asta nu i-a impiedicat sa o premieze pe Kirsten Dunst cu trofeul pentru cea mai buna actrita. Un scurt interviu cu protagonista dramei SF semnate de Trier poate fi urmarit la “Lumea Pro Cinema”.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies