marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cameron Diaz nu se teme se faca 40 de ani: actrita a izbucnit in plans cand si-a vazut noul look

Actrita Cameron Diaz a izbucnit in plans dupa ce o prietena i-a taiat din greseala frumoasele plete blonde. Vedeta de 39 de ani crede ca arata horror cu noul ei look si a marturist ca nu s-a putut uita in oglinda o buna vreme dupa ce s-a tuns scurt. Desi se apropie de 40 de ani, actrita arata uimitor.

Cameron Diaz nu se teme se faca 40 de ani: actrita a izbucnit in plans cand si-a vazut noul look

La aproape 40 de ani, Diaz ar putea concura foarte bine cu manechinele din prezentarea de lenjerie intima de la Victoria's Secret. Actrita care ajunge la finalul acestei luni in cinematografe cu comedia "What to Expect When You're Expecting" unde joaca rolul unei femei insarcinate a dezvaluit cum a ramas din greseala fara parul ei lung.


"A fost o neintelegere. Am vrut sa-l tai putin, insa am reusit sa-l tai aproape cu totul. O prietena m-a ajutat iar cand am vazut ce a iesit, am izbucnit in plans. Am tipat la ea. Ea s-a simtit prost si eu la fel" a povestit actrita celebrului Jay Leno. Diaz face in aceasta vara (pe 30 august) 40 de ani: "Nu mi-e frica sa imbatranesc!" a spus aceasta.

Cameron are parte de scene incendiare in comedia care reuneste vedete ca Jennifer Lopez. Brooklyn Decker, Anna Kendrick si Elizabeth Banks si in care isi arata silueta de invidiat si corpul tonifiat.
 

Pelicula Expect When You're Expecting realizata de Lionsgate prezinta viata a cinci cupluri care se confrunta cu diferite probleme atunci cand se pregatesc sa devina parinti.
 


Filmul este inspirat din bestseller-ul "What to Expect When You're Expecting",  care a fost aleasa ca una dintre cele mai influente 25 de carti din ultimii 25 de ani din SUA. A fost citita de aproape 93% dintre gravidele Statelor Unite si este considerata biblia sarcinii.

S-a vandut in peste douazeci de milioane de exemplare in toata lumea, a fost tradusa in mai mult de patruzeci de limbi si este pe locul doi in lista bestseller-elor din New York Times.


Din distributie mai fac parte Chace Crawford, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro, Ben Falcone si Joe Manganiello.


Actrita are parte de scene de dans alaturi de Matthew Morrison in noua ei comedie

Cameron Diaz este o obisnuita a comediilor romantice, ea jucand in filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi vazuta, recent, pe afisele filmelor "Viata pentru sora mea", "Cutia" si in comedia "Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise, The Green Hornet ( 2011) si Bad Teacher (2011).


Cunoscuta ca una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood, Diaz a dezvaluit ca iubeste filmele porno si sexul. Este extrem de superstitioasa si nu foarte punctuala: multi s-au plans ca face pe toata lumea sa o astepte nu minute, ci ore.

"Imi plac barbatii englezi, simtul umorului pe care il au, precum si farmecul nobil de care dispun. Acestea sunt parte integranta a naturii lor, cultura lor este diferita, nu e ca in America. Colin Firth este englezul perfect. Are in el puritatea britanica", a marturisit Diaz.
 


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies