marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cameron Diaz si copilul-minune al Hollywood-ului, Quvenzhané Wallis, vin pe marile ecrane alaturi de Jamie Foxx in Annie

cameron Diaz si copilul-minune al Hollywoodului, Quvenzhané Wallis, vin pe marile ecrane alaturi de Jamie Foxx in Annie, o aventura muzicala plina de invataminte pentru toti cei implicate.

Cameron Diaz si copilul-minune al Hollywood-ului, Quvenzhané Wallis, vin pe marile ecrane alaturi de Jamie Foxx in Annie


Comedia Annie, un muzical clasic, marca Broadway, care a incantat publicul generatii intregi, vine  pe marile ecrane intr-o viziune noua, contemporana, produsa de Columbia Pictures. 


Micuta actrita Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizata la Oscar, o interpreteaza pe Annie, o copila orfana, dar optimista, care se dovedeste a fi suficient de tare ca sa reziste pe strazile New York-ului, in 2014. Abandonata de parintii ei, care initial au promis ca se vor intoarce intr-o buna zi, fetita duce o viata oribila alaturi de Miss Hannigan (Cameron Diaz), o mama vitrega si cainoasa la suflet. Dar totul capata o alta turnura cand potentul candidat la primaria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – alaturi de isteata sa adjuncta, Grace (Rose Byrne) si consultantul sau de campanie, smecher si manipulator, Guy (Bobby Cannavale) – ia o decizie dictata de interese electorale: se va ocupa de aceasta fetita orfana! Stacks se lauda ca este ingerul ei pazitor, dar firea optimista a lui Annie si convingerea ca soarele va rasari si-n viata ei, vor arata ca de fapt, lucrurile ar putea sta chiar pe dos.

 

 

Generatii la rand, familiile de pretutindeni s-au indragostit de muzicalul Annie,” si cantecele sale legendare: “Tomorrow,” “It’s the Hard-Knock Life,” sau “Maybe”, care le-au lasat amintiri de nesters din copilarie. Coloana sonora contine inregistrarile noi ale renumitelor cantece ale filmului, dar si cantece noi interpretate de Sia, Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz si altii.

Magia spectacolului care a primit nu mai putin de 7 premii Tony este adusa de regizorul Will Gluck, care face echipa cu o armata de producatori de renume: James Lassiter, Jada Pinkett Smith & Will Smith, Caleeb Pinkett si Shawn “JAY Z” Carter, Laurence “Jay” Brown si Tyran “Ty Ty” Smith pentru a readuce pe ecran, intr-o viziune moderna, personajele si spectacolul original din anii 1980. Celia Costas si Alicia Emmrich sunt producatorii executivi ai filmului.  Scenariul este semnat de Will Gluck si Aline Brosh McKenna, fiind inspirat dupa muzicalul teatral “Annie,” de Thomas Meehan, muzica Charles Strouse, versurile Martin Charnin.

Annie are premiera in cinematografele din Romania pe 26 decembrie, in varianta subtitrata si in variant dublata, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

 


           
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies