marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2013: cele mai frumoase imagini de la gala de inchidere, ce vedete au stralucit pe covorul rosu

Aseara a avut loc gala de premiere a festivalului de film de la Cannes. A 66-a editie a reusit inca o data sa atraga toate atentie prin filmele cu subiectele controversate si delicate, dar si cu aparitiile pe covorul rosu. In seara de gala, cele mai mari vedete de la Cannes si-au etalata tinutele elegante si extravagante.

Cannes 2013: cele mai frumoase imagini de la gala de inchidere, ce vedete au stralucit pe covorul rosu

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la gala de inchidere la Cannes 2013

 

In ultima seara la Cannes s-au adunat toate vedetele pentru a afla cine sunt marii castigatori. Regizorul tunisian Abdellatif Kechiche a electrizat juriul de la Cannes cu povestea sa sincera si emotionanta in Blue is The Warmest Colour, care i-a adus primul premiu Palme d'Or din cariera. Un film cu un subiect tabu - dragostea dintre doua lesbiene. Regizorul de 52 de ani a fost laudat pentru naturaletea cu care a ales sa prezinte o poveste umana, despre dragoste, implinire si iertare.

 

 

 

 

Inainte de decernarea premiilor, covorul rosu a reunit pentru ultima data cateva dintre marile numele in acest an la Cannes. Tot in aceeasi zi a avut premiera si Zulu, pelicula care a inchis oficial festivalul din acest an. La premiera au fost prezente starurile filmului Orlando Bloom si Forest Whitaker, alaturi de membrii juriului, Nicole Kidman, Steven Spielberg, Ang Lee, Christoph Waltz, dar au venit si staruri ca Mads Mikkelsen, Laetitia Casta, Audrey Tautou, Alain Deloin, Kim Novak.

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies