marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2024 - Mexicanca Adriana Paz a fost premiată alături de Karla Sofía Gascón, Zoe Saldaña și Selena Gomez

Într-o mișcare neașteptată, membrii juriului Festivalului de Film de la Cannes au recunoscut patru actrițe care au participat în filmul „Emilia Perez” la categoria Cea mai bună actriță. 

Cannes 2024 - Mexicanca Adriana Paz a fost premiată alături de Karla Sofía Gascón, Zoe Saldaña și Selena Gomez
Juriul de la Cannes a decis să o premieze pe Adriana Paz din Mexic, alături de Karla Sofía Gascón din Spania, Zoe Saldaña din Republica Dominicană și Selena Gomez din Statele Unite, la categoria Cea mai bună actriță. Actrițele joacă în filmul „Emilia Pérez”.
 
Premiul a fost ridicat de protagonista poveștii, actrița transsexuală spaniolă Karla Sofía Gascón. Dar bucuria nu se oprește aici, pentru că „Emilia Pérez”, o coproducție franco-mexicană a cărei acțiune se petrece în Mexic, a mai câștigat un premiu: Premiul Juriului la Cannes.



 

Regizat de regizorul francez Jacques Audiard, „Emilia Pérez” este un film muzical care spune povestea unui traficant de droguri mexican. Însă, departe de a fi un film de acțiune clasic, acesta spune povestea modului în care protagonistul decide să treacă printr-un proces de tranziție de gen.


 

Datorită subiectului inovator și a genului narativ, „Emilia Pérez” a generat o mare așteptare. Printr-o narațiune captivantă, povestea ne duce ă într-o lume a luptelor, sacrificiilor și transformărilor. Ea explorează în profunzime identitatea și căutarea personală a protagonistei sale, care se confruntă cu dileme morale și emoționale complexe în timp ce își redefinește drumul.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies