marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Carla Bruni, 35 de duble pentru o singura secventa! L-a exasperat pe Woody Allen

Debutul in cinema al Carlei Bruni promitea a fi unul de succes, mai ales ca se afla sub indrumarea marelui regizor Woody Allen. Din pacate insa, pe platourile de filmare doamna Sarkozy a parut mai interesata de propria imagine decat de personaj.

Carla Bruni, 35 de duble pentru o singura secventa! L-a exasperat pe Woody Allen

articole relationate

Midnight in Paris

Midnight in Paris

Filmarile la pelicula "Midnight in Paris" au inceput deja, ramane de vazut si cand vor fi gata. Regizorul Woody Allen intampina mari dificultati cu rolul interpretat de Prima Doamna a Frantei.

Pentru o scena simpla, in care actrita Carla nu are nici macar o replica, s-au tras 35 de duble. Motivul? Bruni se tot uita direct in camera de filmat.

Se tot uita in camera, lucru ce l-a deranjat teribil pe Woody. Scena pe care o filmau era una foarte simpla, dar ea parca voia sa se faca remarcata cu orice pret. Tocmai de asta s-au tras atatea duble. Regizorul tot incerca sa o faca sa inteleaga cum trebuie sa se comporte in fata camerei. El a dat dovada de multa rabdare si i s-a adresat tot timpul cu respect, nici nu se putea altfel, mai ales ca Prima Doamna era inconjurata de bodyguarzi”, a declarat o sursa.

Pe platourile de filmare s-a aflat si presedintele Sarkozy, care la fel ca Allen, s-a aratat exasperat de faptul ca sotia nu intelegea ce trebuie sa faca.

Printre cei care au facut tot posibilul ca doamna Sarkozy sa-si inteleaga rolul s-a numarat si actorul Owen Wilson, care va juca in comedia romantica alaturi de Carla.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies