marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Carmen Tănase, șefa clanului în comedia Dragoste pe muchie de cuțit

Dacă în serialul „Clanul“ interpretează rolul mamei polițistului Tudor Achim, în lungmetrajul co-produs de Marius Moga o vedem într-un rol de forță, condimentat cu umoru-i caracteristic.

Carmen Tănase, șefa clanului în comedia Dragoste pe muchie de cuțit
O știți jucând și dramă, și comedie, o știți și de pe micul ecran, și de pe scena teatrului, dar și din roluri pentru marele ecran. Cameleonica actriță Carmen Tănase revine în atenția publicului ca Mama Maya, o bunică ce păstrază cu „braț de fier“ secretul ancestral al unei rețete de… mămăligă. Dar nu orice mămăligă, ci un Ursuleț de Mămăligă, o creație culinară rară din vechea Transilvanie, care datează de 1.000 de ani.
 
Și, ca totul să aibă un iz spumos, avem în prim-plan două familii care se dușmănesc pe teme culinare și din cauza rivalității cărora Marina (Ada Galeș) și Ducu (Răzvan Bănică) nu-și pot trăi liniștiți povestea de dragoste. Un soi de „Romeo și Julieta“ transpus pe terenul bucătăriei, în primul film românesc care abordează comedia romantică și tema culinară.


 
Din distribuție mai fac parte Alin Panc, Marian Râlea, Mirela Zeța și Alexandru Pop. Și, pentru un plus de autenticitate, dar și pentru umorul de situație, alături de distribuția clasică cu actori îi vom vedea și pe Chef Samuel și pe Chef Horia Vârlan, punându-și la bătaie calitățile de gastronomi rafinați.


 
Pelicula, prima de acest gen din România, este produsă de PAPA Pictures și co-produsă de Marius Moga, prin DeMoga Music, și de Vent D’Est, un fond privat de film din Franța.



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies