marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Carrie: Chloe Moretz, acoperita de sange intr-o noua imagine din cel mai asteptat film horror al anului

Unul dintre cele mai populare filme horror din acest an promite sa fie infricosator, sangeros si intens. Remake-ul celebrului film din 1976 al lui Brian De Palma si-a lansat o noua imagine, in care Chloe Moretz, noua Carrie, apare acoperita de sange.

Carrie: Chloe Moretz, acoperita de sange intr-o noua imagine din cel mai asteptat film horror al anului

 

Carrie este cu siguranta cel mai asteptat film horror din 2013. Chloe Moretz este protagonista filmului regizata de Kimberly Peirce, cunoscuta pentru Boys Don't Cry.

 

Povestea va fi cea din romanul lui Stephen King: Carrie este o adolescenta timida, tinuta din scurt de o mama exagerat de credincioasa, care este tinta batjocorii colegilor de clasa. In timpul balului de absolvire acestia merg prea departe cu o gluma, iar in Carrie se trezesc niste puteri telekinetice care dezlantuie haosul.

 


Povestea lui Steven King e captivanta iar regia lui Brian de Palma in filmul original din 1976 e impecabila asa ca noul Carrie va fi analizat la sange. Romanul a fost ecranizat, de doua ori chiar: prima data in 1976 cu Sissy Spacek in rolul principal, iar a doua oara in 2002, in regia lui David Carson, cu Angela Bettis interpretand-o pe Carrie.
 

 

"Nu cred ca am mai fost atat de absorbita de un rol. Am avut foarte mult de munca", a spus Chloe Moretz, care la 16 ani este una dintre cele mai populare si cautate actrite de la Hollywood. Actrita a declarat ca a avut o relatie stransa cu Julianne Moore  care joaca rolul mamei lui Carrie in film. Chloe Moretz este una considerata nu doar extrem de talentata, dar si una dintre cele mai elegante si bine imbracate tinere actrite de la Hollywood.  In 2013, fanii o pot vedea si in filmul cu super eroi Kick-Ass 2, unde va juca alaturi de Jim Carrey.

 

Chloe Grace Moretz

 


Se pare ca povestea din noul film Carrie a fost adaptata zilelor noastre astfel incat malefica Chris Hargesen jucata de Portia Doubleday se va folosi de retelele sociale pentru a o teroriza pe Carrie. Mai mult si puterile de distrugere ale lui Carrie vor fi amplificate.  Un trailer oficial va fi lansat online in urmatoarele saptamani.

La o conferinta de presa tinuta in New York in urma cu cateva luni, Chloe Moretz a declarat  ca producatorii filmului au folosit tone de sange fals pentru scenele cheie: "Cred ca am folosit 1000 de galoane ( peste 3.700 de litri) de sange fals" a glumit aceasta cu cinefilii prezenti la eveniment facand aluzie la o scena celebra in care adolescenta Carrie primeste o baie cu sange de porc.


Carrie se va lansa in cinematografele din SUA incepand cu 18 octombrie 2013.

 




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies