marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chloe Moretz va fi noua Carrie, in remake-ul filmului care a infricosat o generatie intreaga acum 36 de ani. Cu ce actrite celebre are sansa sa joace pustoaica minune a Hollywood-ului

Pustoaica minune a Hollywood-ului, Chloe Moretz, a confirmat faptul ca va prelua rolul principal in noul "Carrie", remake-ul peliculei cu acelasi nume lansata in 1976 si regizata de Brian de Palma, dupa un roman scris de Stephen King.

Chloe Moretz va fi noua Carrie, in remake-ul filmului care a infricosat o generatie intreaga acum 36 de ani. Cu ce actrite celebre are sansa sa joace pustoaica minune a Hollywood-ului

Actrita in varsta de 15 ani din Kick-Ass si Let Me In a anuntat pe contul sau de Twitter ca va juca rolul principal in "Carrie". "N-am fost niciodata mai fericita. Ii multumesc lui Kim Pierce si MGM ca mi-au oferit sansa vietii si nu voi uita niciodata" a scris actrita pe Twitter.

 

Moretz s-a luptat pentru acest rol cu actrite ca Dakota Fanning sau Lily Collins, insa producatorii au ales-o pe ea. In 1976, Sissy Spacek a fost cea care i-a dat viata lui Carrie, adolescenta tulburata care isi macelerste colegii de liceu. Filmul a fost nominalizat la 2 premii Oscar, pentru cea mai buna actrita in rol principal, Sissy Spacek si cea mai buna actrita in rol secundar, Piper Laurie.  Acesta a fost prima adaptare pe marile ecrane dupa un roman scris de Stephen King si in acelasi timp, este primul roman publicat de scriitor, in 1974. 

 

In acest moment Julianne Moore si Jodie Foster sunt in discutii pentru rolul mamei lui Carrie, in remake-ul lui Kim Pierce.
 

 

 

Chloe Moretz                                                                                   Sissy Spacek

 

 

Carrie este o adolescenta retrasa si batjocorita de colegii ei de liceu, care traieste alaturi de mama sa, o fantatica credincioasa, care isi tine fiica inchisa mai tot timpul in casa.  Mama acesteia o invata pe Carrie ca orice e legat de sex e un lucru rau si murdar si ca baietii trebuie ocoliti.

 

Putini stiu insa ca linistita si tacuta Carrie are puteri telekinetice. De aceea, cand la balul de la scoala, doi colegi pun la cale o gluma, Carrie se infurie si, inconstient, declanseaza un dezastru si un masacru sangeros..


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies