marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Casa in care a murit Marilyn Monroe, scoasa la vanzare cu 3,6 mil de dolari

Casa in care artista a fost descoperita decedata pe 5 august 1962 la varsta de 36 de ani, a fost scoasa la vanzare pentru suma de 3,6 milioane de dolari, potrivit agentiei imobiliare care se ocupa de aceasta tranzactie.

Casa in care a murit Marilyn Monroe, scoasa la vanzare cu 3,6 mil de dolari

Resedinta, construita in stil spaniol, se afla in cartierul de lux Brentwood, in partea de vest a metropolei Los Angeles.

Construita in 1929 pe un teren de peste 2.000 de metri patrati, vila are patru dormitoare, trei sali de baie si o piscina, potrivit site-ului agentiei imobiliare Prudential California Realty.

Descrierea casei: "este vasta si foarte speciala, o veritabila bijuterie a cartierului, ofera o vedere magnifica, o mare intimitate si izolare", in ciuda faptului ca in vecinatate se afla numeroase magazine si restaurante.

Potrivit Los Angeles Times, Marilyn Monroe a achizitionat aceasta proprietate cu putin timp inainte de a muri, pentru suma de 75.000 de dolari.

Diva americana, celebra pentru rolurile din "Niagara", "Sapte ani de casnicie/ The Seven Year Itch", "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot" si "Inadaptatii/ The Misfits", a decedat pe 5 august 1962, la varsta de 36 de ani, in urma unei supradoze de medicamente.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies