marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Casa Regală l-a celebrat pe Victor Rebengiuc

Majestatea Sa Margareta a vizitat Teatrul Bulandra pentru a aduce omagiu maestrului la cea de-a 100-a reprezentație a piesei de teatru „Tatăl”.

Casa Regală l-a celebrat pe Victor Rebengiuc
O mare și simbolică onoare, mai puternică poate decât oricare alt premiu, medalia ori recunoaștere. Astfel poate fi considerat gestul Casei Regale române de a-l celebra într-un mod unic pe unul dintre iluștri artiști ai scenei românești din teatru și film, venerabilul Victor Rebengiuc.
 
Miercuri, pe 9 octombrie, Majestatea Sa Margareta, împreună cu sora sa mai mica, Principesa Maria, au mers la Teatrul Bulandra special pentru a-i aduce omagiu maestrului Victor Rebengiuc, la cea de-a 100-a reprezentație a piesei de teatru „Tatăl” de Florin Zeller, în regia lui Cristi Juncu – la numai doi ani de la premiera oficială a acestui spectacol-eveniment.




 

 
Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală au fost primite de directorul teatrului, actorul Vlad Zamfirescu, dar și de Mariana Mihuț și Mihaela Caracaș, care le-au condus în sală. La finalul reprezentației jubiliare, Majestatea Sa Margareta și Principesa Maria au urcat pe scenă și l-au felicitat pe maestrul Rebengiuc și întreaga distribuție.




 

 
Prezența fiicelor Regelui Mihai la spectacolul aniversar este un semn de normalitate și de încurajare a artei teatrale, spre care românii au o deschidere tot mai mare în ultimii ani.



 

 
FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies