marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cine sunt castigatorii concursului "Cel ales". Afla cine sunt!

ProCinema te trimite la film ca un VIP. Castiga bilete la evenimentul de lansare al filmului “Cel ales”

Cine sunt castigatorii concursului Cel ales . Afla cine sunt!

UPDATE: Cei 5 castigatori ai concursului care au castigat o invitatie dubla la evenimentul de lansare al filmului “Cel ales” sunt:

 

David Bianca

Popa Iulian

Filimon Raluca

Vass Ana Maria

Pana Nicolae

 

Felicitari!

 

In perioada 9 – 17 aprilie, Pro Cinema iti da sansa de a castiga o invitatie dubla la evenimentul de gala si totodata avanpremiera filmului “Cel ales”. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi cat mai creativ la intrebarea de mai jos si sa ne lasi datele tale de contact.

 

 

Povestea filmului “Cel ales” se desfasoara pe mai multe planuri temporale. Pe la inceputul anilor ’80, pe cand era inca elev, domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau pusi sa-l tina in ea cu orice pret. Ani mai tarziu, i-au cerut si ei un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, la familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit recent ca mai are inca mult de pierdut. “Asta nu se va intampla”, isi spune acum domnul X, in timp ce conduce masina printr-o tara care nu mai e a lui, in cautarea iesirii din labirintul in care a intrat cu treizeci de ani in urma.

 

“Cel ales” va fi lansat in Romania pe 24 aprilie.



Modifică setările cookies