marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Castigatorul Oscarului, Colin Firth va juca in The Railway Man, o drama cu un soldat prizonier din Al Doilea Razboi Mondial

Colin Firth va juca in "The Railway Man", o drama inspirata de cartea unui soldat care a fost capturat de japonezi in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial si pus sa munceasca la "calea ferata a mortii" dintre Thailanda si Burma.

Castigatorul Oscarului, Colin Firth va juca in The Railway Man, o drama cu un soldat prizonier din Al Doilea Razboi Mondial

Filmul va avea la baza cartea omonima a lui Eric Lomax, despre timpul petrecut de acesta ca prizonier lucrand la calea ferata dintre Thailanda si Burma, dar si despre cum a pornit, dupa zeci de ani, sa ii gaseasca pe cei care i-au fost calai si sa se razbune.

Firth va juca rolul principal in aceasta coproductie Marea Britanie/ Australia.Filmul va fi regizat de Jonathan Teplitzky, iar Frank Cottrell Bryce si Andy Paterson vor scrie scenariul.

"«The Railway Man» este o poveste minunata si sa ai ocazia sa faci filmul cu Colin Firth in rolul lui Eric este intr-adevar cel mai frumos cadou la care poate spera un regizor", a spus Teplitzky.

Jonathan Teplitzky a mai regizat lungmetrajele "Burning Man", "Gettin' Square" si "Better Than Sex".

Dupa ce a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, la inceputul acestui an, pentru rolul din Discursul regelui, Colin Firth a mai jucat in "Gambit", alaturi de Cameron Diaz, si urmeaza sa reapara pe marile ecrane in drama Tinker, Tailor, Soldier, Spy, despre Razboiul Rece, alaturi de actorii Gary Oldman, Tom Hardy si Benedict Cumberbatch.

 

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies