marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Catherine Hardwicke si Evan Rachel Wood fac echipa dupa 9 ani. Ce thriller erotic pregateste cea care a regizat primul film Twilight

Regizoarea Catherine Hardwicke, celebra pentru primul film din seria Twilight, se pregateste pentru o noua pelicula incitanta, cu thriller-ul erotic Plush, a carui actiune se va desfasursa in domeniul muzical. Hardwicke ar putea colabora din nou cu Evan Rachel Wood dupa 9 ani, cand au lucrat impreuna la "Thirteen".

Catherine Hardwicke si Evan Rachel Wood fac echipa dupa 9 ani. Ce thriller erotic pregateste cea care a regizat primul film Twilight

Plush este noul proiect al lui Catherine Hardwicke, pentru care va semna regia, dar va lucra si la scenariu alaturi de Artie Nelson. Singura actrita atasata proiectului este Evan Rachel Wood, despre care presa straina a scris ca este una dintre preferatele lui Hardwicke.

Producatorii IM Global intentioneaza sa vanda drepturile de distributie in cadrul evenimentului European Film Market de la Berlin.


In 2003, Hardwicke castiga aprecierea criticilor cu drama "Thirteen", in care rolurile principale erau jucate de Evan Rachel Wood si Nikki Reed, cunoscuta acum pentru rolul din seria Twilight.

Portetizand doua adolescente rebele, a caror viata este marcata de sex si abuzul de alcool, cele doua actrite au atras atentia publicului, dar si a criticilor. Evan Rachel Wood a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai buna actrita, iar Holly Hunter a fost nominalizata la Globul de Aur si Oscar pentru rol secundar.

 

La acel moment, Hardwicke era una dintre cele mai apreciate regizoare din peisaj, iar Wood, care avea tot 13 ani, la fel ca personajul ei, devenea una dintre cele mai promitoatoare tinere actrite.


In timp ce Hardicke s-a specializat pe povesti moderne de dragoste pentru adolescenti, ca Twilight si Red Riding Hood, Evan Rachel Wood a ales roluri mai complexe si a aparut in cateva dintre cele mai apreciate proiecte din ultimii ani. A fost intens apreciata pentru rolul fiicei instabile a lui Kate Winslet in mini seria TV "Mildred Pierce", a jucat alaturi de Ryan Gosling si George Clooney in The Ides of March,  a aparut in "The Wrestler" si serialul popular "True Blood".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies