marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Catherine Zeta-Jones, actrita care nu imbatraneste niciodata! Cum arata acum 20 de ani!

Necazurile din ultimii 2 ani au afectat-o puternic pe frumoasa Catherine Zeta-Jones,insa a aratat ca la 41 de ani este la fel de seducatoare ca in tinerete. Iata 10 imagini impresionante cu ea din tinerete si 10 lucruri pe care nu le stiai despre ea.

1. Actrita galeza a fost internata in aprilie 2011 intr-un spital de psihiatrie din Connecticut, unde a primit tratament de specialitate timp de cinci zile pentru tulburare bipolara - sau maniaco-depresiva.

Sursa foto: Getty

2.Catherine Zeta-Jones a trebuit sa faca fata in 2010 luptei - in cele din urma victorioasa - a sotului ei, actorul american Michael Douglas, cu un cancer la gat.

3. Actrita a mai anuntat in 2010 alaturi de Michael Douglas ca fiul lor Dylan, in varsta de zece ani, "are nevoi speciale" si va urma cursurile unei scoli speciale.

4.In 2009 Catherine Zeta-Jones a devenit cea mai bine platita actrita britanica, dupa ce a primit un onorariu de 4.326 de euro pe secunda pentru aparitia intr-o reclama la un sampon.

5.Catherine Zeta-Jones este castigatoare a unui premiu Oscar, pentru rolul Velma Kelly din musicalul "Chicago” (2002)

6.Este nascuta in aceeasi zi cu Michael Douglas, insa la 25 de ani diferenta. Ea pe 25 septembrie 1969, el pe 25 septembrie 1944. Cei doi s-au logodit in 1999 si au doi copii impreuna.

7.Catherine a dezvaluit ca replica cu care sotul ei a cucerit-o a fost: “Vreau sa fiu tatal copiilor tai”

8 .Douglas si Zeta-Jones au jucat impreuna in Traffic in 2001. Actrita era insarcinata cu primul ei copil.

9.Fiul ei vitreg, Cameron ( nascut din prima casatorie a lui Michael) a fost arestat pentru posesie de droguri in 2009 si condamnat la 5 ani de inchisoare.

10. In 2004, cand Dawnette Knight a dezvoltat o obsesie pentru Michael Douglas, nevasta acestuia, Catherine Zeta-Jones, a devenit principalul ei dusman. Femeia i-a trimis numeroase scrisori actritei, in care ii descria cum vrea sa o taie in bucati si sa o arunce la caini. Desi si-a cerut iertare, Dawnette Knight a fost condamnata la trei ani de inchisoare.

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies