marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Cavalerul Negru" a inceput sa culeaga laurii!

Ultimul film din seria Batman care a adus incasari de aproape un miliard de dolari in 2008, a primit "People's Choice Award" pentru pelicula anului.

Cavalerul Negru a inceput sa culeaga laurii!

Actori Relationati

Pe lista castigatorilor, din randul actorilor, au fost nume celebre ca Robin Williams, Kate Hudson si Adam Sandler.


Festivitatea, a carei gazda a fost actrita Queen Latifah, deschide in mod traditional sezonul premiilor la Hollywood. Spre deosebire de celelalte gale, aici, castigatorii sunt alesi de public. Primul dintre ei a fost Adam Sandler, actorul de comedie care a lansat de curand, filmul Bedtime Stories.

Premiul pentru cel mai bun film de comedie a fost luat de 27 Dresses, un film romatic in care joaca frumoasa Katherine Heigl.

Tot la capitolul comedie, a urcat pe scena si un actor ceva mai obisnuit cu premiile: Robin Williams. Veteranul a dat un minirecital chiar in discursul de multumire.


Comediile par sa fie pe gustul cinefililor. Trei dintre actritele, care au luat premii aseara, s-au consacrat in acest gen: Reese Witherspoon, aleasa actrita favorita a americanilor, Kate Hudson, votata cea mai buna actrita in rol principal, si Christina Applegate, cea mai buna actrita dintr-un serial de televiziune. Vedeta, care anul trecut s-a tratat de cancer la san, le-a multumit fanilor, pentru ca au incurajat-o cand i-a fost mai greu.


Pe lista castigatorilor a mai fost si serialul de comedie "Doi barbati si jumatate" care a rulat si la PRO Cinema si actorul britanic Hugh Laurie.

Cel mai important premiu al serii a fost castigat de "Cavalerul Negru", filmul din seria "Batman" care a batut toate recordurile de box-office. Protagonistul Christian Bale i-a dedicat trofeul regretatului Heath Ledger.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies