marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce actrita din Piratii din Caraibe este gata pentru a juca in James Bond 23!

Dupa modelul israelian de 23 de ani - Esti Ginzburg - si actrita nigerianca Genevieve Nnaji, o alta frumusete a intrat in cursa pentru fi fata Bond in partea 23 a celebrei serii cu agentul 007!

Ce actrita din Piratii din Caraibe este gata pentru a juca in James Bond 23!

Naomie Harris ( cunoscuta din cea de-a doua parte a seriei Piratii din Caraibe, Cufarul Omului Mort) este in negocieri cu producatorii filmului pentru a juca in noul James Bond.
 

Nascuta in Londra, actrita de 34 de ani  a devenit cunoscuta pe plan international in 2002 cu rolul din filmul apocaliptic al lui Danny Boyle - 28 zile mai tarziu! Mama ei este originara din Jamaica. Actrita ar putea juca alaturi de Ralph Fiennes si Javier Bardem ale caror nume au fost vehiculate de presa din Anglia ca facand parte din distributia filmului!

Daniel Craig isi va relua rolul din cele doua parti anterioare: Casino Royal cu incasari globale de 599 milioane de dolari si Quantum of Solace cu incasari globale de 577 milioane de dolari!

Productia cu numarul 23 din seria celebrului agent 007 - James Bond - a primit o data de lansare oficiala. Filmul va ajunge in cinematografe anul viitor pe 23 octombrie si va avea premiera la Londra. In SUA filmul va "lovi" salile de cinema pe 9 noiembrie.


Esti Ginzburg


Genevieve Nnaji


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies