marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce actrita l-a consolat pe Robert Pattinson dupa despartirea de Kristen Stewart

La o saptamana de la izbucnirea celui mai mare scandal din 2012 la Hollywood, Kristen Stewart si Robert Pattinson incearca sa gaseasca o solutie pentru a trece peste problemele care s-au abatut asupra lor. Astfel, cei doi au cerut sfatul unor prieteni apropiati pentru a-i indruma.

Ce actrita l-a consolat pe Robert Pattinson dupa despartirea de Kristen Stewart

GALERIE FOTO:  50 de imagini din viata lui Kristen Stewart!

La cateva zile dupa ce a aflat ca iubita lui, Kristen Stewart l-a inselat cu regizorul britanic Rupert Sanders, Robert Pattinson a parasit locuinta din LA  in care locuia impreuna cu iubita sa si i-a cerut ajutorul unei bune prietene, actrita Reese Witherspoon care i-a fost colega in Water for Elephants (2011). Starul din Twilight s-a mutat intr-una dintre locuintele de vacanta din California a lui Reese, scrie revista People.

 

De cealalta parte, Kristen Stweart s-a intalnit cu Jodie Foster pentru a discuta despre acest subiect. Cele doua au o relatie stransa de foarte mult timp, ambele jucand in productia Panic Room (2002), atunci cand Jodie a avut rolul mamei lui Kristen.


"Imediat cum a auzit stirile, Jodie a contactat-o pe Kristen pentru a-i oferi sprijinul. I-a spus sa nu bage in seama ce spune presa si sa stie ca ea ii este alaturi. Lui Jodie ii place de Rob. Este dezamagita de gestul facut de iubita lui", a declarat o sursa din anturajul actritei, potrivit RadarOnline.
 

Kristen Stewart si regizorul Rupert Sanders si-au recunoscut aventura, cerandu-si amandoi scuze in doua comunicate de presa care le-au frant inimile fanilor ce o indrageau pe actrita de 22 de ani.


La doar doua zile dupa aceste dezvaluiri, Kristen si-a cerut scuze pentru aceasta cadere si l-a implorat pe iubitul sau sa o ierte. “Aceasta indiscretie de moment a pus in pericol cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc si o respect cel mai mult, pe Rob. Il iubesc, il iubesc, imi pare atat de rau”, a declarat aceasta.
 

Robert Pattinson nu a luat nici o hotarare pana in acest moment cu privire la viitorul relatiei, ba mai mult, acesta a afirmat ca vrea sa discute cu Rupert Sanders ”ca de la barbat la barbat pentru a afla cu exactitate ce s-a intamplat intre cei doi”, dar si cu sotia acestuia, Liberty Ross.


Robert Pattinson isi va face prima aparitie in public, la premiera americana a filmului Cosmopolis  peste doua saptamani. Regizat de David Cronenberg, Cosmopolis este inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Don DeLillo. Robert Pattinson il interpreteaza  pe Eric Packer, un tanar si prosper om de afaceri care isi risca intreaga avere cand pariaza intr-o zi la bursa impotriva yen-ului japonez. Insa noul sau plan de afaceri este foarte apoape de a avea consecinte fatale.

Robert Pattinson si Kristen Stewart intr-una din primele lor aparitii in public la promovarea filmului Twilight in 2008.

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies