marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce diferenta fac 30 de ani! Kim Basinger si Mickey Rourke, din nou impreuna dupa aproape 3 decenii si un film care a scris istorie

Kim Basinger si Mickey Rourke vor juca din nou impreuna - pentru prima data in ultimii 26 de ani, dupa aparitiile lor in drama  erotica "9 saptamani si jumatate" (1986),  in thrillerul politic "Black November”.

Ce diferenta fac 30 de ani! Kim Basinger si Mickey Rourke, din nou impreuna dupa aproape 3 decenii si un film care a scris istorie

Mickey Rourke va interpreta in acest film rolul unui director de companie petroliera lipsit de scrupule, a carui firma se face vinovata de distrugerea unor sate in Nigeria.

Rourke si Basinger au aparut si pe afisul lungmetrajului "The Informers" din 2008, insa ei nu au avut nicio scena comuna in acel film. Filmul "Black November", in care va juca si Anne Heche, va fi lansat in partea a doua a acestui an.


Comparat cu Marlon Brando, gra?ie rolului Rusty James din "Golanii/ Rumble Fish", actorul american Mickey Rourke a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood in anii 1980, dupa rolul din "9 saptamani si jumatate" (1986). Dar, dupa cateva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, in 1991, sa isi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase in anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, iesind desfigurat din aceasta perioada mai pu?in fasta din via?a sa.


Si-a facut o revenire spectaculoasa in lumea filmului, la varsta de 56 de ani, odata cu rolul luptatorului profesionist de wrestler din drama "Luptatorul/ The Wrestler", care rezona cu propriul lui traseu din via?a si care i-a adus o nominalizare la categoria "cel mai bun actor in rol principal" la cea de-a 81-a gala a premiilor Oscar.


Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, in "Niciodata sa nu spui niciodata" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 saptamani si jumatate", "Batman" si "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar si Globul de Aur.
 

Sursa: Mediafax
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies