marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce pantofi poți să porți la nunta prietenei tale

A sosit momentul mult așteptat - acela în care prietena ta din copilărie s-a logodit. Urmează, desigur, nunta, un eveniment la care ea a visat, probabil, încă de pe vremea în care erați doar niște fetițe și fără îndoială că tu îi vei fi aproape. 
Ce pantofi poți să porți la nunta prietenei tale
Ca orice alt eveniment remarcabil, pentru o astfel de ocazie vei avea nevoie de o ținută pe măsură. La nunta prietenei tale vor fi invitați foști colegi de clasă, dar și ceilalți membrii din gașca voastră, motiv pentru care trebuie să ai o apariție impecabilă! Poate cel mai important detaliu de care să te ocupi este, însă, alegerea pantofilor. Optează pentru un model de pantofi cu toc eleganți care să te pună în valoare și care să îți ofere libertatea de mișcare necesară pentru a te distra în voie toată seara! Iată care sunt propunerile noastre:
 
Ce porți la nunta prietenei tale dacă ești domnișoară de onoare
 
Dacă vei participa la nunta prietenei tale în calitate de domnișoară de onoare, un prim sfat de care să ții cont este să te decizi mai întâi asupra rochiei și abia pe urmă să alegi pantofii. Astfel, vei opta pentru un model de încălțăminte care să se potrivească stilului rochiei, dar și lungimii acesteia. Un alt aspect care merită atenția ta este înălțimea tocului. Deși o pereche de kitten heels probabil că te tentează, trebuie să știi că tocurile extrem de înalte nu sunt tocmai comode, mai ales când îți asumi rolul unei domnișoare de onoare. Optează mai degrabă pentru un model de pantofi cu toc mediu, mai gros, în special dacă ești destul de înaltă și nu ai nevoie de artificii stilistice pentru a-ți alungi silueta. 
În ceea ce privește culoarea, mergi pe nuanțele neutre și ușor de asortat, exceptând, însă, albul, o opțiune ”rezervată” miresei!

Ce să porți la nunta prietenei tale dacă te-a ales drept nașă
 
Prietena ta își dorește ca tu să îi fi nașă de căsătorie? Ei bine, în acest caz, o parte dintre privirile invitaților vor fi captate de către tine în ziua marelui eveniment! Prin urmare, ai nevoie de o ținută fabuloasă, care să te remarce din mulțime și care să îți confere o alură cât se poate de elegantă. Pantofii joacă un rol extrem de important și de această dată, mai ales dacă luăm în considerare că vei petrece destul de mult timp stând în picioare. Eventual, pentru un plus de confort, poți opta pentru încălțări făcute pe comandă, însă vei găsi cu siguranță modele care să ți se potrivească și în magazinele sau pe site-urile de specialitate. 

Una dintre variante este să mergi pe pantofi clasici, stiletto, pe care să îi poți purta cu ușurință și cu alte ocazii. Totuși, dacă vrei să ai un accesoriu cu totul și cu totul inedit, mai potriviți sunt pantofii cu aplicații. 
 
Alegerea pantofilor de nașă trebuie să fie făcută și în funcție de anotimp. Astfel, pentru vară alege sandale sau pantofi cu vârful decupat, iar pentru iarnă mizează pe modelele de pantofi cu vârful acoperit. 
 
Pantofii sunt un element important din orice ținută. Alegerea lor este cu atât mai importantă având în vedere că urmează să participi la nunta celei mai bune prietene și trebuie să te simți comod și să arăți impecabil!


Modifică setările cookies