marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce s-a intamplat dupa 17 ani cu actorul care a facut senzatie in Home Alone 3. Cum arata acum cel care l-a adus la viata pe Alex Pruitt  

Dupa succesele cu primele doua parti, aventurile din seria Home Alone au continuat cu cea de-a treia parte care a aparut in 1997. Chiar daca nu l-a mai avut in prim plan pe Macaulay Culkin si nici nu a mai fost regizat de Chris Columbus, peripetiile lui Alex Pruitt s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

Ce s-a intamplat dupa 17 ani cu actorul care a facut senzatie in Home Alone 3. Cum arata acum cel care l-a adus la viata pe Alex Pruitt

 

Timp de aproape o ora si jumatate, productia realizata de de Raja Gosnell care i-a avut in distributie pe Alex D.Linz, Rya Kihlstedt, Lenny von Dohlen, Olek Krupa, David Thornton, Haviland Morris si Marian Seldes a adus in prima plan aventurile pe care le-a trait micul Alex Pruitt (Alex D.Linz).

 

Patru hoti de tehnologie de ultima ora comit o greseala in aeroportul din Chicago, iar cipul pe care l-au furat ajunge, din greseala, la doamna Hess (Marian Seldes), vecina familiei lui Alex. Cei patru pornesc in cautarea obiectului pierdut care intre timp ajunge la micul Pruitt. Chiar daca le atrage atentia atat familiei, cat si politiei ca patru infractori periculosi umbla pe strada lor, Alex nu este crezut si decide sa rezolve situatia pe cont propriu.

 

 

Ceea ce urmeaza se dovedeste a nu fi de bun augur pentru cei patru hoti care fac cunostiinta la propriu cu imaginatia lui Alex care a creat un adevarat plan in incercarea de a-si apara familia si vecinii.

 

Devenit celebru la varsta de 8 ani datorita rolului din Home Alone 3, Alex D.Linz (nascut pe 3 ianuarie 1989) a intrat in lumea cinematografiei in 1997, obtinand roluri mici in diferite productii pentru copii. Celebritatea i-a oferit-o acest film, , iar dupa aceea s-a remarcat in Tarzan (1999), Max Keeble's Big Move (2001), Race to Space (2002). Ultimele sale aparitii au fost in comedia The Amateurs (2005) si Choose Connor (2007). 

 

 

De cinci ani, de cand a renuntat cel putin pentru o perioada la actorie, Alex D.Linz si-a dedicat atentia incheierii studiilor, acesta fiind student la Universitatea din California. In acelasi timp, tanarul face parte dintr-o trupa de stand-up comedy si se ocupa de pasiunile sale: fotbal si baseball.

 

Chiar daca a declarat ca "sa joci intr-un film este amuzant, parca este Halloween in fiecare zi", Alex nu pare sa fie tentat sa mai revina in lumea cinematografica.

 

 

Pentru rolul din Home Alone 3, Alex D.Linz s-a luptat cu peste 100 de copii care au dat auditii pentru personajul sau, dupa ce Macaulay Culkin a refuzat sa continue sa joace in aceasta serie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies