marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul Bad Boy de la Hollywood i-a socat pe americani! Vezi ce reactie a avut!

Sa ajungi actor la Hollywood se pare ca nu este chiar visul oricui! Starul britanic Alex Pettyfer a avut o reactie care i-a deranjat la culme pe americani.

Noul Bad Boy de la Hollywood i-a socat pe americani! Vezi ce reactie a avut!

E dislexic, fan Arsenal, a lucrat ca model pentru GAP, Ralph Lauren si Burberry, e plin de tatuaje (are 7 dintre care unul jos de tot, pe talie - o inscriptie care se traduce "Multumesc") - in cateva cuvinte e noul baiat dur de la Hollywood.

Vine din Marea Britanie si cariera sa a luat avant in ultimii 2 ani.

"Los Angeles este o adunatura dezgustatoare. Sa fii actor e ca si cum ai fi la inchisoare. Mi s-a spus ca sunt un bad boy sau dificil, dar asta e pentru ca nu inghit toate rahaturile" a declarat Alex Pettyfer, vedeta din The Beastly si I Am Number Four pentru revista VMAN.
 

Actorului de 21 de ani, fostul iubit al vedetei din serialul Glee, Dianna Agron, i s-a pus pata rau pe cei din LA.


"E un oras in care toata lumea traieste in frica.Nu fac nimic interesant acolo. Imi fac munca si ma duc acasa. E ca si cum ai incerca sa repeti cariera lui Johnny Depp ca, apoi, sa te muti la Paris" a mai spus Pettyfer.
 

Reactia sa vulgara a suparat pe multi colegi."E un actor imatur, extrem de coleric" spun gurile rele.

Tabloidele americane au scris ca fosta prietena, Dianna Agron, a fost ingrozita de caracterul sau, motiv pentru care a pus capat relatiei si ca pe platourile de filmare de la I Am Number Four  ( pentru care a incasat 250.000 de dolari) relatia sa cu regizorul D.J. Caruso a fost extrem de tensionata.

Sursa foto: VMAN.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies