marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce transformare pentru Russell Crowe: prima imagine cu el in Superman. Ce alte filme mai pregateste actorul

Russell Crowe si-a facut aparitia ieri pentru prima data pe platourile de filmare de la noul Superman.

Ce transformare pentru Russell Crowe: prima imagine cu el in Superman. Ce alte filme mai pregateste actorul

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Actorul de 47 de ani joaca rolul lui Jor-El, tatal biologic al lui Superman, in filmul Man of Steel care va fi gata la 7 ani de la ultima pelicula din celebra franciza.  Australianul s-a antrenat din greu pentru acest rol care in trecut a mai fost interpretat de Marlon Brando. Filmarile se deruleaza in aceste zile in Canada.


Man of Steel - super productia cu un buget de 175 de milioane de dolari, regizata de Zack Snyder va fi lansata in cinematografe pe 14 iulie 2013.  Acestea este primul mare film la care lucreaza Crowe dupa Robin Hood al lui Ridley Scott din 2010.
 

De anul viitor actorul castigator al unui Oscar pentru Gladiatorul in 2000 va filma primul sau musical - Les Miserables unde va interpreta rolul lui Javert. Peste 3 ani, Russell va lansa drama Broken City despre un detectiv din New York  implicat in alegerile locale in care va juca alaturi de Mark Wahlberg, Catherine Zeta-Jones.


Britanicul Henry Cavill a devenit faimos peste noapte dupa ce a dat lovitura si a reusit sa fie ales pentru rolul lui Superman acum 2 ani.


Din distributia pentru Man of Steel mai fac parte Amy Adams ( Lois Lane),  Kevin Costner si Diane Lane (sunt Jonathan si Marta Kent, parintii pamanteni ai lui Superman),i Michael Shannon ( rolul "ticalosului" Zod) si Laurence Fishburne.Christopher Nolan se numara printre producatorii filmului.
 

"Va putem spune cu siguranta ca vom aborda noul Superman asa cum nu a mai fost vreodata facut!" a declarat regizorul Zack Snyder care a devenit cunoscut cu 300 iar in acest an a lansat Sucker Punch.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies