marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai nebuna cursa din 2011 aduce inca un star: Jason Statham ar putea juca in Fast and Furious 6 si 7

Superstarul filmelor de actiune, Jason Statham, ar putea sa isi intregeasca lista de roluri pline de adrenalina cu un nou proiect. Actorul britanic este in discutii pentru a juca in "Fast and Furious 6".

Cea mai nebuna cursa din 2011 aduce inca un star: Jason Statham ar putea juca in Fast and Furious 6 si 7

Dupa ce in al cincilea film din serie, Dwayne "The Rock" Johnson i s-a alaturat lui Vin Diesel, este randul lui Jason Statham sa fie furios si iute, conform empireonline.com.

Se pare ca cei de la Universal Studios sunt interesati sa il aduca pe Statham in cel de al saselea film din celebra franciza "Fast and Furious", ba chiar vor sa faca si un al saptelea film, tot cu Jason Statham, filmarile avand loc in Europa in 2012. Filmele se vor turna simultan.

Justin Lin, care a regizat cel mai recent film din serie, a refuzat Terminator 5 pentru a se concentra pe filmarile de la Fast and Furious, franciza care este prioritara pentru Universal.


Fast Five a fost lansat in SUA in aprilie si pana acum a strans incasari de 616 milioane de dolari in intreaga lume, adica de 4 ori mai mult decat bugetul peliculei.

In aceasta perioada, Statham filmeaza alaturi de Sylvester Stallone The Expendables 2 in Bangkok.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies