marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai profitabila comedie produsa de Warner Bros are parte de un nou proces. The Hangover II, dat in judecata

Cea mai de succes comedie din ultimii ani are parte de un nou proces. Dupa ce Hangover II a avut parte de o serie de scandaluri inca dinainte lansarii filmului in cinematografe, acum un barbat pretinde ca filmul este inspirat total din viata lui si care un scenariu scris de el.

Cea mai profitabila comedie produsa de Warner Bros are parte de un nou proces. The Hangover II, dat in judecata

Michael Alan Rubin, barbatul care a intentat un proces impotriva Warner Bros,  a declarat ca The Hangover II este inspirat dintr-un scenariu pe care el insusi l-a scris, in care si-a descris aventurile traite in Asia, scrie Hollywood Reporter.


Rubin se apara singur in acest proces, fara a apela la nici un avocat, asa ca este greu de crezut ca va reusi sa ii infrunte pe greii de la Hollywood. Conform reclamatiilor aduse de Rubin saptamana trecuta in California, el s-a insurat cu o femeie de origine japoneza pe nume Tamayo in 2007, in Japonia. Impreuna, cuplul si-a petrecut luna de miere in Thailanda si India.

Acolo, l-a intalnit pe un producator de la Bollywood, care si-a dorit sa colaboreze cu acesta. Rubin le-a trimis celor de la Writers Guild of America povestea traita de el in luna de miere si a scris cu un scenariu intitulat "Mickey and Kirin". Mai tarziu, a aflat de la un prieten de la Hollywood ca se face  The Hangover II, cu un  subiect foarte asemanator cu cel din scenariul lui.


"Hangover 2 nu este o opera complet artistica si inventata de echipa care a lucrat la film, asa cum sustin ei. De fapt, ei s-au inspirat din acest scenariu scris de mine. Ma simt jignit de faptul ca au exploatat o bucata a vietii mele personale si nici nu m-au intrebat". a declarat Rubin

In final, Rubin ii da in judecata pe producatori pentru incalcarea drepturilor de autor, insusire ilegala a drepturilor de publicitate si defaimare.

Desi nu are nici un fel de probe cum ca el ar fi scris acel scenariu din care sustine ca s-au inspirat cei de la Warner Bros, barbatul pare hotarat sa mearga mai departe cu procesul.

Un caz asemanator s-a mai petrecut cu cativa ani in urma, cand un fost soldat in razboiul din Iraq i-a dat in judecata pe producatorii filmului The Hurt Locker, sustinand ca imaginea lui a fost defaimata si ca a fost inselat de producatorii de la Hollywood sa participe la crearea succesului pe care filmul l-a avut, reusind chiar sa ia si premiul Oscar pentru cel mai bun film in 2009.

 

The Hangover II a fost lansat in aceasta vara si a avut incasari  de 583 de milioane de dolari la nivel mondial, fiind cea mai profitabila comedie produsa vreodata de Warner Bros.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies