marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gestul emotionant cu care cea mai sexy actrita din 2011, Mila Kunis a uimit armata americana dupa ce a fost vazuta de 3 milioane de oameni pe net

Actrita de 28 de ani si-a uimit nu doar fanii, ci si pe soldatii din armata americana dupa ce s-a tinut de promisiunea facuta in urma cu cateva luni si a insotit un sergent intors din Afganistan la un alt bal al Marinei Americane.

Gestul emotionant cu care cea mai sexy actrita din 2011, Mila Kunis a uimit armata americana dupa ce a fost vazuta de 3 milioane de oameni pe net

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO: 25 de momente HOT cu Mila Kunis!


In iulie sergentul Scott Moore pe cand se afla in Afganistan a postat un videoclip pe  Youtube in care o roaga pe cunoscuta actrita, considerata a fi cea mai sexy din 2011 de catre revista americana "GQ" sa-l insoteasca la Balul Trupelor Marine, care a avut loc pe 18 noiembrie 2011, in Greenville, statul Carolina de Nord. 5 filme tari de vazut in acest weekend la cinema

Mila Kunis  a fost convinsa de cele 3 milioane de vizualizari ale clipuletului, dar si de colegul ei de breasla Justin Timberlake cu care a jucat in aceasta vara in comedia deocheata Friends With Benefits. Acesta a primit o invitatie asemanatoare de la o femeie caporal Kelsey de Santis iar actorul/ cantaretul si-a onorat promisiunea.

Mila Kunis  a facut senzatie printre soldatii americani la petrecere unde si-a facut aparitia intr-o rochie sexy neagra. Mila Kunis a fost numita in acest an de Entertainment Weekly cea mai cool vedeta din lume.

"Am fost onorata de invitatie si mi-a facut placere sa le ascult povestile" a declarat actrita care a intrat in atentia Hollywoodului cu rolul din filmul Black Swan.

Mila Kunis lucreaza in aceasta perioada la un proiect de amploare "Oz: The Great and Powerful", regizat de Sam Raimi (primele trei filme cu Omul-paianjen), care prezinta calatoria vrajitorului catre tarâmul din Oz. Ac?iunea se petrece inaintea celei din romanul lui Frank L. Baum din 1900, "Vrajitorul din Oz", in care Dorothy este cea care ajunge in taramul magic. In film, Kunis, Rachel Weisz ?i Michelle Williams sunt trei surori vrajitoare ale caror vieti sunt date peste cap de Oz (jucat de James Franco ). Filmul se va lansa in 2013.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies