marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Topul celor mai bune filme de dragoste, cu Monica Barladeanu! Interviu cu cea mai frumoasa actrita din Romania in 2010!

Isi doreste sa produca un film de dragoste, a ales cea mai sexy scena pe care a vazut-o vreodata si vrea sa joace alaturi de Mark Ruffalo, Eric Bana sau Tim Robbins! Citeste un interviu cu Monica Barladeanu pentru www.procinema.ro!

Topul celor mai bune filme de dragoste, cu Monica Barladeanu! Interviu cu cea mai frumoasa actrita din Romania in 2010!

articole relationate

In 2010,  romanii au ales-o pe Monica drept cea mai sexy actrita din Romania. Ieseanca de 32 de ani, care anul trecut a participat la Festivalul de la Venetia cu Filmul "Francesca",  al lui Bobby Paunescu spune ca se gandeste sa produca un film si ne-a vorbit despre cele mai bune filme de dragoste si cea mai sexy scena pe care a vazut-o vreodata.

S-a ingrasat citeva kilograme pentru rolul din Francesca, film inspirat din cazul cazul Mailat. Impresionata de atmosfera creata in jurul romanilor aflati in strainatate, actrita a marturisit ca “a fost greu” la filmari si la promovarea filmului pentru ca generalizarile si declaratiile violente sunt luate personal de romani care traiesc in afara tarii.
"Uneori te intrebi daca e prudent sa vorbesti in romana"a declarat actrita la Crime Time Live Show.


- Ce film romanesc te-a impresionat foarte mult in ultima vreme?
- Mi-a placut foarte mult “Aurora” lui Cristi Puiu care este un film foarte greu de digerat, este foarte intens si iti creeaza un discomfort. L-am vazut de foarte multe ori si am decoperit de fiecare data cate ceva care imi scapase initial.
Mi-a placut foarte mult si "Medalia de Onoare" care a castigat premiul pentru cea mai buna regie si cel mai bun actor ( Victor Rebengiuc) la TIFF in 2010.

-Daca ai avea sansa sa produci un film, ce poveste te-ar interesa?
-M-ar interesa sa produc un film, dar nu despre viata unui sportiv sau a unei personalitati din Romania. Ma gandesc la o poveste de dragoste scrisa de un autor roman  - Cezar Paul Badescu - "Luminita, mon amour"

- Un top al celor mai bune filme de dragoste?
-Mi-a placut foarte mult The Thomas Crown Affair si varianta cu Steve McQueen si  varianta cu Pierce Brosnan. Nu m-a dat pe spate "Pe aripile Vantului": nu e genul meu si nu m-a impresionat foarte tare.

M-a inspirat in schimb un film care se numeste Vendredi Soir al lui  Claire Denis care mi s-a parut are cea mai sexy scena pe care am vazut-o vreodata. Un tip care o intalneste pe ea in aceeasi seara si dupa ce ies dintr-un restaurant in frigul iernii el isi baga mana in manusa ei. Scena mi s-a parut de o de senzualitate discreta si foarte subtila care mi se pare mai valoroasa decat lucrurile care se vad, care sunt la vedere.

Clair Denis' 'Vendredi Soir' (2002)


 

Si apoi mi-a placut foarte mult un film care se numeste "Secretara" The Secretary cu Maggie Gyllenhaal si James Spader . Mi-a placut foarte mult. Este o poveste de iubire, o relatie disfunctionala, dar poate din cauza asta mi-a placut. Este vorba despre doi oameni care incearca sa gaseasca drumul unul catre celalalalt in ciuda idiosincrasiilor.


-Ultimul film de box office pe care l-ai vazut si de ce ti-a placut?

-Am vazut "The Social Network" (Reteaua) si mi-a placut pentru ca vorbeste despre lucrurile actuale, din lumea noastra, despre fenomenul  Facebook si comunicare.

-Cu ce actori de la Hollywood ti-ar placea sa lucrezi?
-Mi-ar placea sa lucrez cu actori din batalionul doi. De exemplu Mark Ruffalo care imi place foarte mult, Eric Bana este senzational, Tim Robbins. Nu as face o lista cu cei mai sexy pentru ca nu raspund la stimuli vizuali.

-Tineri actori romani care te-au impresionat!
-Sunt foarte multi actori tineri foarte buni,  mi-a placut foarte mult Mirela Oprisor care nu este din noul val, este o actrita foarte buna, cu acte in regula. Imi plac mult Clara Voda, Mimi Branescu. Mi s-a parut aplaudabila performanta non actorilor sau actorilor amatori din filmele romanesti, oameni obisnuiti care nu au stat in fata camerelor niciodata si care au reusit sa transmita naturalete si cursivitate personajelor. Este un lucru destul de greu pentru cei fara experienta

-La ce seriale te uiti?
-Ma uit la The Office cu Steve Carell,  l-am vazut si pe cel cu  Ricky Gervais din Anglia. Servesc cate un episod seara  inainte de culcare.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies