marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Cealalta Irina" de Andrei Gruzsniczki a castigat Trofeul Anonimul

Lungmetrajul "Celalta Irina" de Andrei Gruzsniczki a castigat Trofeul Anonimul, in urma votului publicului de la Festivalului International de Film Independent Anonimul.

Cealalta Irina de Andrei Gruzsniczki a castigat Trofeul Anonimul

Pelicula spune povestea lui Aurel (Andi Vasluianu) si a Irinei Jianu (Simona Popescu), un cuplu care se stabileste in Bucuresti, cu speranta unei vietimai bune. Aurel se angajeaza ca bodyguard intr-un mall, in timp ce Irina obtine un post intr-o companie egipteana.

Tanara primeste din partea companiei propunerea de a lucra la Cairo timp de trei luni, oferta pe care nu o poate refuza, datefiind recompensele financiare promise. Cand revine acasa, Irina este schimbata, mult mai vesela si mai increzatoare in viitor. Dupa un timp, este chemata din nou la Cairo.

In ziua reintoarcerii ei acasa, Aurel primeste un telefon din partea consulului roman din Cairo, care il informeaza ca sotia lui s-a sinucis.

Informatiile confuze pe care le primeste il fac pe Aurel sa creada ca nu e vorba despre o sinucidere si porneste in cautarea adevarului.

Anul acesta, pentru primaoara, toate premiile au fost acordate exclusiv pe baza voturilor publicului, iar, potrivit organizatorilor, sambata au votat aproximativ 370 de persoane.



Modifică setările cookies