marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai ambitios film al studiourilor Pixar in 2012, Brave si-a lansat un nou trailer

Una dintre cele mai asteptate animatii din 2012, Brave a primit in aceste zile un trailer nou iar imaginile sunt absolut uluitoare.

Cel mai ambitios film al studiourilor Pixar in 2012, Brave si-a lansat un nou trailer

Povestea plasata cu 1000 de ani, in urma in tinuturile Scotiei, promite sa impresioneze prin efectele uluitoare si suprarealiste. Filmul regizat de Mark Andrews si Brenda Chapman va urmari povestea primei eroine a celor de la Pixar - o tanara printesa, dibace la manuit arcul si care vrea sa-si croiasca singura drum in viata.


Animatia 3D se va lansa in iunie 2012, este produsa de Katherine Sarafian si are un scenarius semnat de Brenda Chapman si Irene Mecchi.


Povestea este este plasata in tinuturile intunecate ale Scotiei, unde printesa Merida ( voce Kelly Macdonald) incepe o frumoasa calatorie. Fiica regelui Fergus ( voce Billy Connolly) si a reginei Elinor ( voce Emma Thompson), Merida incalca un obicei sacru stravechi.


Actiunile sale aduc haos in regat iar Merida cauta ajutorul unei Femei Intelepte ( voce Julie Walters) pentru a rupe un blestem inainte de a fi prea tarziu. Pericolul care se apropie o face sa descopere adevaratul sens al curajului.


Din distributie mai fac parte Kevin McKidd, Craig Ferguson si Robbie Coltrane.


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies