marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai asteptat film al lui Brad Pitt din 2012: primele imagini din thrillerul politist Cogan's Trade

Brad Pitt face din nou echipa cu regizorul Andrew Dominik cu care a colaborat la drama biografica The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007).  Cel de-al doilea lor film impreuna - thrillerul Cogan's Trade (2012) si-a lansat primele imagini.

Cel mai asteptat film al lui Brad Pitt din 2012: primele imagini din thrillerul politist Cogan s Trade

In 2012 ajunge in cinematografe thrillerul politist Cogan's Trade unde Brad Pitt joaca alaturi de Ray Liotta si Richard Jenkins.

Pitt va interpreta rolul unui bataus angajat de mafie sa investigheze si sa puna la punct lucrurile dupa un jaf ce are loc in timpul unei partide de poker aflata sub protectia mafiei.

Pelicula produsa de compania lui Brad Pitt, Plan B Entertainment, are un buget de 18 milioane de dolari. Povestea este inspirata din romanul cu acelasi titlu scris de George V. Higgins si lansat in 1974. Filmul s-a turnat anul trecut in New Orleans, unde faimosul actor locuieste alaturi de Angelina Jolie si unde a mai filmat pentru The Curious Case of Benjamin Button.

Cu perciuni, barba si parul gelat, Brad Pitt s-a pregatit de un rol violent, in timp ce James Gandolfini si Ray Liotta joaca roluri de mafioti. Pelicula este una extrem de asteptata si se va lansa spre finalul acestui an.

Pe 21 decembrie 2012, actorul mai are programata o lansare in cinematografe: horrorul SF- World War Z , regizat de Marc Forster. Filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombi care distruge omenirea.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies