marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai asteptat film de dragoste din 2012: Rachel McAdams aparitie de senzatie pe covorul rosu

Frumoasa Rachel McAdams ( 33 de ani) a facut ravagii pe corul rosu la premiera celui mai asteptat film de dragoste din 2012 - drama romantica The Vow unde joaca alaturi de Channing Tatum.

Cel mai asteptat film de dragoste din 2012: Rachel McAdams aparitie de senzatie pe covorul rosu

Filme relationate

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!
 

Actrita care a devenit cunoscuta pe plan mondial cu unul dintre cele mai faimoase filme romantice din ultimul deceniu The Notebook ( alaturi de Ryan Gosling) aduce din nou pe marile ecrane o poveste de iubire care va va cuceri.

Rachel Anne McAdams a aratat spectaculos la premiera intr-o rochie corsetata ce a atras toate privirile alaturi de partenerul din film - Channing Tatum.

The Vow/ Juramantul, drama in care cei doi apar in ipostaze pasionale este povestea unui cuplu despartit de un teribil accident de masina. Paige (McAdams) isi pierde memoria iar Leo (Tatum) jura sa-i recupereze iubirea. Filmul este regizat de Michael Sucsy si poate fi vazut in Romania de pe 24 februarie.


Nascuta in Canada, Rachel a avut o relatie de patru ani cu actorul Ryan Gosling. Ei s-au intalnit in 2003, in timp ce filmau “The Notebook”, dar au preferat sa aiba la acel moment doar o relatie profesionala.

In prezent actrita este intr-o relatie cu colegul din drama romantica Midnight in Paris - Michael Sheen



Sursa foto: Getty
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies