marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai asteptat serial american, “The Blacklist” – “Lista neagra”, in premiera, pe Voyo, din 25 septembrie

Blacklist se anunta a fi unul dintre cele mai asteptate seriale din aceasta toamna, serial care il aduce in prim plan pe celebrul actor James Spader.

Cel mai asteptat serial american, The Blacklist ndash; Lista neagra , in premiera, pe Voyo, din 25 septembrie

Serialul, creat de Jon Bokenkamp, poate fi urmarit in exclusivitate in Romania pe voyo.ro, chiar la o zi dupa difuzarea in Statele Unite ale Americii. Din 25 septembrie pe voyo.ro va aparea primul episod al serialul care a primit recenzii favorabile inca de la lansare.

 

Dupa rolurile de succes din Boston Legal, The Practice si Stargate, James Spader pregateste o revenire de senzatie cu rolul principal din seria TV, Blacklist, unde intra in pielea unia dintre cei mai cautati criminali care se preda si care vrea sa colaboreze cu FBI pentru prinderea celor mai periculosi teroristi din lume, insa cu o singura conditie, colaborarea sa cu biroul federal sa se faca prin intermediul unui singur agent, Elizabeth Keen (Megan Boone). 

 

Dupa ce FBI reuseste sa prinda unul dintre cei mai cautati teroristi din lume, Reddington (James Spader) dezvaluie o lista cu cei mai cautati criminali si teroristi, The Blacklist, despre care crede ca FBI nu va reusi sa-i prinda pentru ca nu stiu despre existenta lor.

 

 

 

Pentru rolul din Blacklist, Spader a suferit cate schimbari semnificative, cea mai importanta fiind legata de faptul ca a fost nevoit sa se rada pe cap. "Reddington se deplaseaza dintr-un loc in altul foarte repede. Era necesar sa aiba o tunsoare care sa nu-i creeze probleme, sa si-o poata face singur sau sa nu piarda mai mult de 10 minute la un frizer. Nici imbracamintea sa nu trebuia sa fie prea sofisticata. Trebuie sa para bine imbracat, doar totusi in stilul sport. Sa poata merge de la o banca la un cimitir si totusi sa nu atraga atentia", a declarat James.

 

Megan Boone, actrita care va avea un rol important in evolutia personajului interpretat de Spader, a marturisit ca partenerul sau i-a devenit un fel de mentor, mai ales ca ea nu are o experienta foarte mare in lumea show-urilor TV. "Este foarte rabdator si interesat sa arate ceea ce stie. Relatia noastra este foarte puternica in comparatie cu felul in care se inteleg personajele in serial", a declarat Boone.

 

Blacklist, serialul despre care presa de specialitate are numai cuvinte de lauda, este in exclusivitate pe voyo.ro! 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies