marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai asteptat thriller cu spioni din 2011: producatorii au cautat timp de un an actorul perfect pentru Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Colin Firth si Gary Oldman se pregatesc de Festivalul de Film de la Venetia (care va incepe saptamana viitoare) cu o serie de imagini noi din mult asteptatul thriller cu spioni - Tinker, Tailor, Soldier, Spy.

Cel mai asteptat thriller cu spioni din 2011: producatorii au cautat timp de un an actorul perfect pentru Tinker, Tailor, Soldier, Spy


Fanii maestrului romanelor cu spioni, John le Carre, asteptau de ani buni o ecranizare dupa una din cele mai iubite carti ale sale. Tinker, Tailor, Soldier, Spy  va ajunge in aceasta toamna in cinematografe pana atunci insa se pregateste sa cucereasca premii importante la cateva dintre cele mai high profile festivaluri de film.


 

Pelicula aduce o gramada de actori senzationali cu Gary Oldman in frunte: Tom Hardy, castigatorul Oscarului in 2011 Colin Firth, Toby Jones si Mark Strong.  Filmul spune povestea unei "vanatori" de spioni din timpul Razboiului Rece, iar regia ii apartine lui Tomas Alfredson (Let the Right One In).

Producatorii filmului au cautat timp de aproape un an actorul perfect pentru rolul lui George Smiley agentul care lucreaza pentru MI6. Retras, acesta este rechemat sa vaneze o "cartita" inflitrata in agentie si care le vindea secrete sovieticilor. Au fost atat de multe discutii in legatura cu acest rol incat filmul a fost la un pas sa fie anulat, insa producatorul Tim Bevan  a venit cu ideea lui Gary Oldman.


Alec Guinness a jucat  rolul lui George Smiley in serialul TV Tinker, Tailor, Soldier, Spy din 1979.


Gary Oldman ( 53 de ani) a spus ca rolul din Tinker, Tailor, Soldier, Spy ar putea fi unul dintre cele mai mari roluri pe care a avut ocazia sa le joace pana acum. Actorul a fost nevoit sa puna cateva kilograme in plus pentru acest rol.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies