marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai bun film despre dans vine in acest weekend in Romania! Filmele saptamanii la cinema

Cel mai bun film despre dans vine in acest weekend in Romania! Filmele saptamanii la cinema

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.


In acest weekend, se lanseaza in Romania comedia Friends with Benefits, cu Mila Kunis si Justin Timberlake, care joaca rolul a doi prieteni care nu au noroc in dragoste si decid ca relatia lor sa se bazeze doar pe sex. Oare vor reusi sa ramana doar prieteni?

 

Zoe Saldana se transforma intr-o ucigasa profesionista in Colombiana, film bazat pe un scenariu scris de Luc Besson. Filmul este un  thriller de actiune exploziv, perfect pentru weekend.


Pentru publicul amator de arta, Pina 3D, este un documentar inedit ce ilustreaza viata marii coregrafe Pina Bausch, numita si "coregrafa sufletelor" ce a murit in 2009. Filmul prezinta povestea a patru dintre cele mai cunoscute coregrafii ale artistei: Cafe Müller, The Rite of Spring, Vollmond si Kontakthof iar scenele incredibile de dans se imbina cu fragmente din viata Pinei Bausch, cea care a inventat conceptul de teatru-dans.
 
Pina 3D a intrat si pe lista proiectiilor de la Festivalul de Film de la Toronto, dupa ce a fost prezent si in cadrul celor mai importante festivaluri europene.

 

Alte filme care merita vazute in acest weekend: Miezul noptii in Paris, unul din cele mai bune filme facute de Woody Allen si care ii aduce pe ecrane pe Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Destinatie Finala 5 - 3D, filmul perfect pentru amatorii de horror-uri, Fright Night 3D, cu Colin Farrell in rol de vampir, iar cei mici se pot bucura de aventurile celor mai simpatici pitici: Strumpfii.


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Friends with Benefits


 

Colombiana


Pina 3D

Destinatie FInala 5

Miezul noptii in Paris
 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies