marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai iubit trio din istoria animatiilor aduce un nou cataclism mondial. Trailer pentru Ice Age 4. Uite cine ii da voce lui Scrat

Cel mai iubit trio din istoria animatiilor Manny, Diego si Sid,  se intoarce mai "periculos" ca niciodata si aduce cu ei un adevarat cataclism.  Cei de 20th Century Fox au lansat inca un trailer pentru partea a patra a francizei Ice Age - Ice Age: Continental Drift care se va lansa in iulie 2012.

Cel mai iubit trio din istoria animatiilor aduce un nou cataclism mondial. Trailer pentru Ice Age 4. Uite cine ii da voce lui Scrat

Veverita preistorica Scrat aflata pe urmele ghindei blestemate pe care o vaneaza din negura timpurilor este cea care declanseaza accidental divizarea continentelor cu aproximativ 250 milioane de ani in urma. Syd se reuneste cu bunica si o parte din clanul sau.


Manny, Sid si Diego pornesc intr-o noua aventura de aceasta data pe mare folosind un iceberg pe post de nava ei se confrunta cu creaturi marine si pirati nemilosi in timp ce exploreaza o noua lume. Revenind pentru al patrulea film de desene animate din seria Ice Age se vor afla si binecunoscutele voci ale lui Ray Romano (Manny), Queen Latifah (Ellie), Denis Leary (Diego), John Leguizamo (Sid), Seann William Scott, Josh Peck, Jennifer Lopez, Wanda Sykes, Aziz Ansari, Keke Palmer si cataretul Drake.


Noul film este produs de Fox si Blue Sky Studios, distribuit de 20th Century Fox si va ajunge in cinematografe in iulie 2012. Intreaga serie a facut pana acum incasari de 2 miliarde de dolari. In 2009, ultimul fim din seria Ice Age a facut incasari la nivel mondial de 887 milioane $ si a urcat pe locul 4 in topul celor mai profitabile animatii din istorie

Daca va intrebati cine se afla in spatele zgomotelor amuzante  ale lui Scrat in toate filmele din seria Ice Age, ei bine, regizorul Chris Wedge cel care creat in urma cu 10 ani primul film din franciza i-a dat voce veveritei pre-istorice obsedata de ghinde care a devenit un adevarat hit  in 2002. Chris Wedge este cofondatorul Blue Sky Studios, unul dintre primele studiouri ce a produs animatii generate pe calculator. In varsta de 54 de ani, regizorul american lucreaza pentru 2013 la o noua animatie Leaf Men produsa de 20th Century Fox Animation.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies