marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai profitabil HORROR din istorie revine: trailer pentru Activitate Paranormala 3!

Ne intoarcem in anii '80 pentru si mai multa groaza. Filmul care a revolutionat genul horror in ultimii 4 ani revine cu partea a III-a:  „Activitate paranormala 3"

Cel mai profitabil HORROR din istorie revine: trailer pentru Activitate Paranormala 3!

Pentru fanii genului horror vin vesti bune. A treia parte din celebra serie Activitate Paranormala a lansat primul trailer iar filmul regizat de Henry Joost si Ariel Schulman va ajunge in cinematografe pe 21 octombrie 2011.


Peliculele din serie sunt considerate unule dintre cele mai profitabile filme de groaza din istorie daca luam in considerare raportul dintre incasari si buget : Activitate Paranormala 1 - 2007  ( regizat de Oren Peli) a fost facut cu un buget de 15.000 de dolari si a strans 193 de milioane de dolari  iar  Activitate Paranormala 2 - 2010 ( regizat de Tod Williams) a avut incasari de 156 de milioane de dolari si un buget de doar 3 milioane de dolari.


Cu niste actori necunoscuti si datorita eficientei cu care niste imagini filmate cu camera de mana (care nu arata mare lucru) creeaza o atmosfera infricosatoare, seria si-a pus dur amprenta asupra genului horror din ultimii ani.


Activitate Paranormala 3 este un prequel: actiunea este plasata in anii '80 iar fanii vor putea afla povestea originii blestemului demonic care o urmareste pe Katie si familia sa.

CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies