Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Work it - cel mai prost serial creat vreodata a fost anulat. De ce au dat-o in bara producatorii de la Friends

Work it- unul din primele seriale cu care celebrul postul TV ABC s-a laudat  ca va incepe anul a fost anulat dupa numai 2 episoade din cauza audientelor slabe. Presa si fanii l-au numit cel mai prost serial de comedie creat vreodata.

Work it - cel mai prost serial creat vreodata a fost anulat. De ce au dat-o in bara producatorii de la Friends

Creat de Ted Cohen si Andrew Reich care au fost producatori si la o serie de episoade ale celebrului sitcom Friends, comedia Work It este povestea a doi barbati de succes care nu-si gasesc alt job decat sa se imbrace in femei si sa devina agenti la o firma de produse farmaceutice.

Serialul ii are in rolurile principale pe Beth Lacke, Amaury Nolasco si Rochelle Aytes este produs de Warner Bros. iar site-ul de recenzii Metacritic.com  i-a dat cea mai mica nota din istorie pentru un serial de comedie.

Episodul pilot a avut o audienta de 6.16 milioane de oameni, insa aceasta a scazut cu 25% in urmatoarea saptamana, moment in care postul ABC a anulat showul. Work it a devenit una dintre cele mai rapide anulari de serial din istoria postului.

Un serial slab, enervant, cu glume expirate si jignitoare - asa l-au caracterizat  cei careau vizionat debutul showului. Primul episod a starnit controverse si critici aprinse din cauza unei glume facute de personajul interpretat de  Amaury Nolasco care anunta ca s-ar pricepe la vandut droguri pentru ca este din Puerto Rico.Cele mai citite

(P) Păreri PEFOC - specialiștii recomandă o soluție spectaculoasă de încălzire și decor pentru acasă!
În ultimii ani, ne lăsăm tot mai mult influențați de trend-uri și ne umplem universul casnic cu lucruri mai mult sau mai puțin utile, care se dovedesc într-un final, doar un motiv de dezamăgire și pierderi inutile de bani, fără a ne servi interesului pentru o viață întreagă. Nu de puține ori, când cumpărăm ceva, o facem sub impulsul momentului, fără să ne dăm seama de inutilitatea produsului în care am investit.
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies