marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai scump show TV din istorie costa 17 milioane de euro: sigurul game show mai tensionat decat ruleta ruseasca!

Englezii fac dezvaluiri despre planurile pentru cel mai scump show TV din istorie!

Cel mai scump show TV din istorie costa 17 milioane de euro: sigurul game show mai tensionat decat ruleta ruseasca!

Producatorul si omul de afaceri britanic, Simon Phillip Cowell, numit pe locul 41 in topul celor mai influente personalitati din show-bizz-ul mondial in 2010  a anuntat oficial ieri ca va lansa in toamna show-ul TV "Red And Black"!

Costurile de productie ale showului se ridica la 15 milioane de lire ( 17 milioane de euro) ceea ce il face cel mai scump show din istoria televiziunii.

Formatul va fi transmis de postul britanic ITV si mai prezinta o premiera: pentru prima data in istoria TV-ului telespectatorii vor putea urmari LIVE cum se castiga un milion de lire.

Regulile concursului:  in fiecare seara timp de o saptamana concurentii au sansa sa devina milionari pariind pe culoarea rosie sau neagra la o ruleta gigantica.

"Nu este un concurs despre talent sau indemanare, ci doar despre noroc. Va fi ceva urias. Timp de o saptamana in fiecare seara concurentii vor risca pentru a castiga un milion de lire" a dezvaluit Simon Cowell.

Britanicul, alaturi de compania sa Syco si partenerii sai sunt creatorii francizelor care au innebunit planeta in ultimii ani - IdolX-Factor si Got Talent.

Ideea emisiunii i-a fost inpisrata de Ashley Revell un londonez devenit celebru dupa ce si-a vandut totul ( inclusiv hainele) pentru a paria la ruleta in Las Vegas ( la final si-a dublat suma).


Prima parte a show-ului va fi filmata pe Stadionul Wembley unde sunt asteptati peste 7000 de oameni.
 

Milionarul de 51 de ani, Cowell, a recunoscut ca acesta  este cel mai mare risc din cariera sa ca producator TV. Multi au sarit deja sa-l critice pe omul de afaceri cu o avere estimata la peste 263 milioane de dolari pentru ca  promoveaza pariurile.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies