marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai periculos erou negativ al verii: cum l-a creat Tom Hardy pe Bane, ultimul rival al lui Batman in The Dark Knight Rises

Vara aceasta aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai asteptate filme ale anului,The Dark Knight Rises. Dupa ce in 2008,  The Dark Knight a devenit un fenomen, Christopher Nolan vrea sa incheie magistral trilogia Batman. De aceasta data Cavalerul Negru nu se mai lupta cu Jokerul, ci cu un dusman gigantic, Bane, un ucigas fara mila, gata sa distruga pe oricine pentru a-l prinde pe Batman.

Cel mai periculos erou negativ al verii: cum l-a creat Tom Hardy pe Bane, ultimul rival al lui Batman in The Dark Knight Rises

Ultimele imagini cu Bane din The Dark Knight Rises arata transfomarea incredibila si surprinzatoare a lui Tom Hardy.

In cel de-al treilea film din seria Batman, inceput in 2005 de Christopher Nolan, Bruce Wayne/Batman se infrunta cu cel mai dur dusman al sau. Dupa ce s-a confruntat cu maniacul si psihopatul Joker, acum Batman  trebuie sa se lupte cu un razboinic fara mila si crud. In spatele mastii lui Bane se ascunde un actor incredibil si extrem de apreciat.  Britanicul Tom Hardy, cunoscut publicului pentru rolurile din Inception, Bronson sau Tinker Tailor Soldier Spy, a reusit sa se transforme fizic radical  si sa puna pe el kilograme bune de muschi pentru rolul din The Dark Knight Rises.

 

Actorul de 34 de ani  a oferit  cateva detalii despre unul dintre cele mai asteptate personaje negative ale veri si pe care toata lumea il va compara inevitabil cu Jokerul lui Heath Ledger din The Dark Knight.

"Bane are o mentalitate de terorist si este foarte brutal. Este un tip solid, urias si clinic cand vine vorba de rezultatul violentelor sale. Este o masina distrugatoare. Stilul sau este unul greoi si foarte dur: le face pe toate, de la maini distruse la capete zdrobite, coaste rupte si glezne ciopartite" a declarat actorul.
 


 

 

Inca de la debutul primei imagini cu personajul bad guy al noii aventuri - Bane interpretat de Tom Hardy - fanii s-au intrebat ce se ascunde in spatele misterului legat de masca terifianta a personajului.

Designerul de costume Lindy Hemming a vorbit despre cum s-a ajuns la imaginea lui Bane: "Am vrut sa arate ca un animal. M-am inspirat de la cum arata gorilele cu spate argintiu. Inainte de a incepe povestea, acesta a fost  grav ranit, are dureri mari asa ca are nevoie de gaz ca sa supravietuiasca. Bane nu poate trai fara acea masca. Firele din masca din jurul maxilarelor sunt conectate la niste tuburi cu anestezic care il ajuta sa supravietuiasca. Arata mai mult ca un luptator mercenar decat ca un wrestler" a declarat aceasta.

 

Christopher Nolan a fost impresionat de Hardy in RocknRolla, regizat de Guy Ritchie si a decis sa il  disitribuie in The Dark Knight Rises. Culmea, Tom Hardy a crezut ca a primit rolul lui Bane datorita interpretarii sale din Bronson, unde a jucat rolul unui tanar condamnat la 30 de ani de inchisoare, care isi dezvolta un alter-ego, Charles Bronson. Nolan a spus ca nici macar nu a vazut acest film.

 

 

 

 

     

 

 

Christopher Nolan l-a creat pe Bane mult mai apropiat de cum este descris in benzile desenate, un strateg militar si intuitiv, care pe langa faptul ca e inzestrat cu calitati fizice deosebite, are si o inteligenta periculoasa.

 

Actorul a  iesit la rampa acum 2 ani cu un rol magistral in Bronson iar anul trecut a facut un bun si in drama Warrior. Tom Hardy a  impresionat si cu rolurile din Star Trek Nemesis,  RocknRolla si Inception.

 

Ultima pelicula din trilogia Batman a lui Christopher Nolan - The Dark Knight Rises cu acelasi Christian Bale in rolul principal, se va lansa in Romania pe 20 iulie 2012. Din distributie mai fac parte: Anne Hathaway, Joseph-Gordon Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman, Marion Cotillard, Michael Caine.
 

Pelicula produsa de Warner Bros. are un buget de peste 200 de milioane  de dolari.  Christopher Nolan si Jonathan Nolan semneaza scenariul iar muzica ii apartine lui Hans Zimmer.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies