marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai tare film de actiune din ISTORIE: echipa de soc cu cei mai buni 10 actori de actiune si buget de 100 de milioane $

Cel mai tare film de actiune din istorie isi mai trece 3 super eroi pe lista de distributie: Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme si John Travolta.

Cel mai tare film de actiune din ISTORIE: echipa de soc cu cei mai buni 10 actori de actiune si buget de 100 de milioane $

Este oficial: Sylvester Stallone, Jet Li, Jason Statham, John Travolta, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Mickey Rourke si Bruce Willis vor juca in The Expendables 2.

Vestea a fost anuntata saptamana trecuta de David Varod, directorul studiourilor Nu Boyana din Bulgaria unde vor incepe din toamna filmarile. Pe langa Bulgaria filmul care are un buget de 100 de milioane de dolari  va mai fi turnat in New Orleans si Louisiana.
 


"Cred ca acest sequel  va fi mult mai bun decat primul film" a mai adeclarat  David Varod. Bruce Willis va fi principalul erou negativ al peliculei iar Jean-Claude Van Damme va face si el parte din tabara celor rai.


The Expendables 2  va aparea in august 2012 si este regizat de Simon West. Eroii de sacrificiu se intorc si de data asta e personal. Dupa ce Tool (Mickey Rourke) este ucis cu brutalitate intr-o misiune, prietenii lui jura razbunare. Nu vor fi insa singurii care vor sa curga sange. Frumoasa fiica a lui Tool, Fiona pleaca si ea sa razbune moartea tatalui ei. Lucrurile se complica atunci cand fata este capturata de un dictator nemilos. Eroii de sacrificiu se aleg cu cea mai grea misiune.


Prima parte a obtinut la nivel mondial incasari de 260 de milioane de dolari.

ACUM poti vedea Discursul Regelui pe www.voyo.ro!


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies